Article Microbiome Potentialiste 01 Kérastase

Het Microbioom Van Je Hoofdhuid Is Het Geheim Van Gezond-Uitziend, Mooi Haar

Het is tijd om het welzijn van jouw hoofdhuid te verbeteren en wij hebben de oplossing.

Article Microbiome Potentialiste 02 Kérastase

Een gezonde hoofdhuid is de sleutel tot mooi haar, maar dat is niets nieuws, want tegenwoordig denken we meer aan het geheel. Bij onze schoonheidsroutines gaat het er niet alleen om dat we er goed uitzien, we willen ook dat ze ons helpen ons goed te voelen en ons welzijn een boost geven. Bij Kérastase weten we dat door de conditie van de hoofdhuid echt te verbeteren, je haar hiervan de vruchten zal plukken.

Helaas veroorzaakt onze moderne levensstijl grote schade. 42% van de mensen heeft last van een ongezonde hoofdhuid als gevolg van hittestyling, kraanwater, vervuiling, stress en voeding. Als je ooit het gevoel hebt gehad dat jouw haar te snel vet werd, dat je hoofdhuid niet comfortabel voelde of dat je aanzet er futloos uitzag en niet fris was, dan kan jouw hoofdhuid wel wat liefde en verzorging gebruiken. En nulstelling in je hoofdhuidmicrobioom is het antwoord.

Article Microbiome Potentialiste 03 Kérastase
Het Microbioom Van Je Hoofdhuid
Article Microbiome Potentialiste 04 Kérastase

Pre- en probiotica voor de gezondheid van je darmen zijn lange tijd groot nieuws geweest; boost de goede darmbacteriën en je zult gezondheidsvoordelen ervaren. Ook onze huid heeft zijn eigen microbioom dat bestaat uit bacteriën. Dit is de grootste ontdekking van de afgelopen 15 jaar op het gebied van huidverzorging. 47% van de millennials gebruikt nu gezichtsverzorging met probiotica en op Instagram staan 1 miljoen posts met de hastags #microbiome #prebiotics. Kortom, het microbioom is groot nieuws.

Omdat onze hoofdhuid een verlengstuk van onze huid is, was het logisch dat Kérastase haar onderzoek richtte op het microbioom van de hoofdhuid. Kan het optimaliseren van dit microbioom niet alleen leiden tot een gezonder hoofdhuid, maar ook tot gezonder haar? Het microbioom van de hoofdhuid is - wanneer het in goede gezondheid verkeert - een nuttig ecosysteem van levende bacteriën. Wanneer het in balans is, kan het zich verdedigen tegen en zich richten op het herstellen van aanvallen van buitenaf. Maar als het kwetsbare evenwicht van dit microbioom wordt verzwakt, ontstaan er hoofdhuidaandoeningen en ongemak.

Article Microbiome Potentialiste 05 Kérastase

Een gezond microbioom kan in de war raken door factoren als warmtestyling, kraanwater, vervuiling, stress en voeding, wat leidt tot een futloze, vette aanzet. Als dit gebeurt, kan het haar de levendigheid, kracht en schoonheid verliezen, terwijl de hoofdhuid zelf onaangenaam kan aanvoelen door jeuk, gevoeligheid en irritatie.

Behandel jouw hoofdhuid met Spécifique Potentialiste
Article Microbiome Potentialiste 06 Kérastase

Om de hoofdhuidbarrière te beschermen en onevenwichtigheden in de hoofdhuid langer te bestrijden, heeft Kérastase het eerste universeel beschermend serum voor de onevenwichtige hoofdhuid gecreëerd, ondersteund door de microbioom wetenschap-Spécifique Potentialiste. De krachtige formule bevat 10% Bifidus Prebiotische deeltjes om de goede bacteriën, die het microbioom van de hoofdhuid beschermen, te voeden en versterken en 1% Vitamine C derivate om invloeden van buitenaf te neutraliseren voor gezonder-uitziend haar.

Het snelwerkende product heeft een onmiddellijk effect om de hoofdhuid comfortabeler te maken, zodat deze gekalmeerd, verfrist en energiek aanvoelt met een volume boost bij de aanzet. Je kunt onmiddellijk een gehydrateerde hoofdhuid verwachten die beter is beschermd tegen vervuiling, wat zorgt voor een betere gezondheid vanaf de aanzet. Dag na dag zal jouw hoofdhuid er gezond uitzien en gerevitaliseerd zijn.

Article Microbiome Potentialiste 07 Kérastase

Dit universele serum van Specifique Potentialiste is voor alle hoofdhuid- en haartypes en kan in elke haarverzorgingsroutine worden opgenomen, of je favoriete gamma nu Blond Absolu, Chronologiste, Elixir Ultime of een andere is. Dus wat je haartype, textuur of probleem ook is, je kunt je routine een boost geven voor een gezonder-uitziende hoofdhuid, aanzet en haar met Specifique Potentialiste.

Koop Potentialiste Serum in salon

Vind hier jouw dichtstbijzijnde salon terug.


Koop Potentialiste Serum online

Vind hier onze ecommerce partners terug in België en Luxemburg.


Rendez-vous at the salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

DIENSTEN

Verzorgingen op maat

Treat Kérastase

In salon services

Ontdek de Kérastase in salon diensten die u een ware wellness moment zullen bezorgen dankzij speciefieke massagetechnieken op de hoofdhuid.

hair diagnose Kérastase

Uw persoonlijke haardiagnose

Ontdek het perfecte verzorgingsritueel voor uw haar.