MENTORSCHAP

Jonge vrouwen helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze succes kunnen bepalen en realiseren volgens hun eigen voorwaarden.

INSPIRATIE

Alle vrouwen in hun reis naar zelfvertrouwen inspireren door krachtige evenementen te hosten met vrouwelijke figuren om zelfvertrouwen te boosten.

TRAINING

Kérastase medewerkers opleiden om onbewuste vooroordelen te bestrijden en zelfvertrouwen op de werkvloer te bevorderen.

"Met ons gezamenlijke programma 'Power Talks x #SheDIDIT’ gaan we de Confidence Gap dichten door een platform te bieden voor discussie, begeleiding en ondersteuning. Door middel van mentoring sessies willen we vrouwen helpen hun potentieel te realiseren, hun zelfvertrouwen te vergroten en de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om het gebrek aan zelfvertrouwen te overwinnen en hun ambities waar te maken."


Lien Warmenbol
#SheDIDIT Oprichter & Directeur

“Het Power Talks-programma erkent hoe cruciaal het opbouwen van zelfvertrouwen is voor jonge vrouwen om succesvol te zijn. Ik ben trots om mijn Kérastase-familie te ondersteunen bij dit broodnodige initiatief.”Emily Ratajkowksi
Kérastase Global Brand Ambassador

“De authentieke expressie van jezelf zijn is de krachtigste staat van zijn die een mens kan belichamen en helpt ons allen collectief te verbeteren. Daarom vind ik het geweldig om ambassadeur van Kérastase te zijn en deel uit te maken van het initiatief Power Talks, dat dient als kanaal om jonge vrouwen en meisjes te ondersteunen en hen het vertrouwen te geven dat ze nodig hebben om als hun meest authentieke zelf door de wereld te gaan."Ebonee Davis
Kérastase Global Brand Ambassador