GENESIS

Never be afraid of falling

Werken, spelen, wassen, herhalen. Je wordt verslaafd aan het ritme, meegesleept door de opwinding. Het is allemaal erg stimulerend tot de stress je haar begint aan te tasten. Als je bij je superdrukke levensstijl omgevingsfactoren en hormonale veranderingen voegt, dan is de vaststelling overduidelijk. Je begint een haarspoor te vinden op je kleren, in de douche, in je haarborstel en overal waar je gaat.

Kérastase heeft de twee redenen geïdentificeerd waarom vrouwen last hebben van haaruitval.

Genesis

Haaruitval vanaf de haarwortel

Biologische factoren, zoals interne emotionele stress, hormonale veranderingen, externe voedingsgewoonten en milieugebonden lifestylekeuzes beïnvloeden het haar aan de haarwortel. De haarbulbus komt geleidelijk aan los van de hoofdhuid en het haar valt uit in de douche, op het werk of in de wagen.

Haaruitval door te breken

Externe factoren en dagelijkse stressfactoren, zoals warmtestyling, omgevingsvervuiling kunnen de haarvezel verzwakken. Het haar breekt af in het midden, waardoor het in het algemeen dunner en zwakker wordt. Zelfs afgebroken groeit het haar nog steeds vanuit de bulbus, maar dagelijkse blootstelling aan externe agressoren kan ook een ontsteking veroorzaken in het haarzakje.

Genesis pakt beide oorzaken van haaruitval aan met de kennis van ons panel van experts

Haaruitval wordt beïnvloed door het leven. Daarom hebben we samengewerkt met 3 welness en schoonheidsexperts om een gamma te formuleren dat het probleem bekijkt van alle kanten. Onze experten zullen uitleggen hoe we de effecten van haaruitval kunnen beïnvloeden.

Laat uw haar niet los

U zoekt naar een schoonheidsoplossing – iets met aangename texturen en geuren, alles dat u verwacht van uw voorgaande haarproducten gecombineerd met de efficiëntie van een anti-haaruitval product

Een haaruitval oplossing voor nieuwe generatie

U wilt haaruitval oplossen met een luxueuse,gesofisticeerde holistische, wetenschappelijk bewezen systeem. Kérastase heeft geluisterd naar uw nood en antwoord met een moderne oplossing voor een modern probleem

Genesis

Locator ZOEK EEN SALON

Zoek een Kérastase-salon bij u in de buurt voor uw persoonlijke diagnose, salonrituelen en producten.