Haardiagnose Kérastase met Emily Ratajkowski achtergrond
ONLINE DIAGNOSE

ONLINE HAARDIAGNOSE

De online haardiagnose van Kérastase helpt jou je perfecte haarverzorgingsroutine te vinden.MOOI HAAR START MET EEN GOEDE DIAGNOSE


Daarom hebben we een geavanceerde online diagnose voor het haar ontworpen. Een leuke, gemakkelijke manier om jouw haarproblemen te bepalen en in ongeveer 2 minuten jouw eigen uitgebreide haarroutine te vinden. In een snel maar zorgvuldig proces verzamelen we alles wat we moeten weten over je haartextuur, haarconditie, haarzorgen en levensstijl om je op weg te helpen naar het mooiste en gezondste haar dat je ooit hebt gehad. Je kunt zelfs onze aanbevelingen direct shoppen. De resultaten kunnen jouw haar transformeren!

2 MINUTEN OM HET LEVEN VAN JE HAAR TE VERANDEREN

Haardiagnose Kérastase met Emily Ratajkowski achtergrondVraag je je af welke Kérastase-producten het beste bij jouw haarwensen passen? Heb je moeite om te bepalen welke shampoo de perfecte is voor jouw haar?

No worries! We hebben een geavanceerde online diagnostische tool gemaakt, gebaseerd op een geavanceerd algoritme. Onze haarquiz helpt je bij het vinden van jouw perfecte haarverzorgingsroutine!

EEN PERSOONLIJKE DIAGNOSE IS HET GEHEIM
TOT MOOI HAAR

Sinds 1964 past Kérastase het krachtige principe van een juiste diagnose toe op luxe haarverzorging. De aanpak was toen een game-changer en het blijft een cruciaal onderdeel van onze haarmethodologie. We van mening dat een goede haarevaluatie nóg relevanter is in de moderne wereld. Onze snelle levens en diverse omgevingen zorgen voor constante veranderingen in het haar. De enige manier om bij te blijven is door regelmatig te checken en af te stemmen op wat het haar nodig heeft.

Kérastase haarexpertise

START JOUW HAARDIAGNOSE

PROBEER ONZE ONLINE HAARDIAGNOSE VOOR EEN PROFESSIONELE ERVARING VANUIT HUIS

Kérastase professionele diagnose met een kapper

De nieuwe online haardiagnose van Kérastase geeft je begeleiding die je nodig hebt om een grondige haarcheck uit te voeren en je haardoelen te vinden. Self-care met een professionele touch - grondig en snel. Met eenvoudige begeleiding en een gebruiksvriendelijke omgeving kan de evaluatie in 2 minuten worden uitgevoerd.

Aan het einde krijg je een persoonlijke routine die je thuis kunt volgen, met de aanbevolen producten, gepersonaliseerd voor jouw haar. Dit is het begin van gezond en gelukkig haar, en het enige wat je hiervoor hoefde te doen is je smartphone te gebruiken.

Preview van de Kérastase haardiagnose

WAT JE KRIJGT

Genesis gamma beeld

Persoonlijke Haarverzorgingsroutine

Kérastase girls met Elixir Ultime Hair Oil

Beste Aanbevelingen

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ UW SALON

Het is veel meer dan alleen de plaats om uw uitgroei bij te laten werken of af en toe uw haar te laten knippen. Maak een afspraak bij uw dichtstbijzijnde Kérastase salon voor een gratis gepersonaliseerde haardiagnose.

DIENSTEN

Verzorgingen op maat

Diensten

In salon services

Ontdek de Kérastase in salon diensten die u een ware wellness moment zullen bezorgen dankzij speciefieke massagetechnieken op de hoofdhuid.

Diensten

Uw persoonlijke haardiagnose

Ontdek het perfecte verzorgingsritueel voor uw haar.