Salon Services
EXCLUSIEF IN SALON

Onze unieke services

Kérastase zorgt voor een uitzonderlijke in-salon ervaring om u een waar wellness moment te bezorgen dankzij relaxerende hoofdhuidmassages.

Uw kapper begint met een gepersonaliseerde haardiagnose om u een angepaste routine voor te stellen. Dankzij een verzorging op maat en een aangename massage zal uw haar een onmiddellijke transformative ondergaan.

Salon Services

Uw gepersonaliseerde haardiagnose

Eén van de meest belangrijke momenten van de in-salon ervaring. Een dialog tussen u en uw kapper om alles te weten te komen over uw haar en een aangepast haarritueel.


ONTDEKKEN
Fusio-Scrub salon

Fusio verzorging op maat

Ontdek Fusio-Scrub en Fusio-Dose, de #1 professionele services in salon.


MEER WETEN
Salon Services

Haarrituelen

Een expertmassage in 3 stappen: Baden, Verzorgen, Texturiseren om uw haar te sublimeren. Het Kérastase ritueel toon tons professionele expertise aan dat kan bestaan uit een diepgaande verzorging tot een perfecte “mise en beauté”.

Salon Services

Hoofdhuidrituelen

Een doelgericht antwoord voor elk hoofdhuidprobleem. De combinatie van ultra efficiënte professionele producten en een relaxerende massage om de hoofdhuid op een zachte manier en diepgaand te zuiveren.

Salon Services

Protocollen

Een afspraak in salon om uw haar een ultieme transformatie te bezorgen. Deze ultra sensoriële rituelen zorgen voor een diepgaande regneratie van de materie voor een ultieme wellness ervaring en een ongeëvenaard haarresultaat.