Hero banner illustration for Best Sellers article on Kérastase website
Kérastase ProducTEN

Ontdek onze collectie

Met de moderne vrouw als inspiratie, blijft Kérastase producten en behandelingen op maat maken. Ontdek ons assortiment en kies het product dat het best aansluit bij uw behoefte!

Aura Botanica

Het Aura Botanica gamma vervult een groeiend verlangen naar verantwoordelijke luxe en natuurlijkheid. Het biedt effectieve verzorging voor het verbeteren van natuurlijk, licht futloos haar en zorgt voor een gezonde glans.

Blond Absolu

Blond Absolu, het verzorgingsgamma toegewijd aan natuurlijk, ontkleurd of gehighlight blond haar, een perfecte combinatie van verzorging en neutralisatie, verrijkt met hyaluronzuur en ultraviolet en blauwe pigmenten die uw blond haar zal sublimeren en ongewenste gele en oranje weerschijn zal wegwerken.

Chronologiste

Chronologiste combineert luxe geavanceerde technologie met een unieke zintuiglijke ervaring. Deze herstellende behandeling sublimeert alle haartypes, van de hoofdhuid tot in de punten.

Curl

Het gamma Curl is bedoeld voor weerbasrtig haar dat nood heeft aan vorm in beweging.

Densifique

Haarverlies en dunner wordend haar zijn van elkaar verschillende haarproblemen die Kérastase behandelt met een speciaal ritueel. Technologieën met hyaluronzuur en intracyclane®, zorgen, voor versterking en bescherming tegen externe agressies met als resultaat dikker en meer gehydrateerd haar.

Elixir Ultime

Elixir Ultime is een musthave gamma voor alle haartypes dat zorgt voor mooi en gesublimeerd haar dankzij de kracht van essentiële en natuurlijke oliën. Kérastase heeft hiermee een schoonheidsritueel in drie stappen ontwikkeld voor glanzend, zacht en gevoed haar.

Extentioniste

Extentioniste is een antibreuk programma voor beschadigd haar op zoek naar gezonde lengtes. De routine zorgt voor het versterken van de haarvezel met als resultaat soepel en kerngezond haar.

Fluidéaliste

Het Fluidéaliste gamma biedt een oplossing op maat voor glad of krullend weerbartsig haar op zoek naar gladheid in beweging.

Force Architecte

Force Architecte helpt bij het versterken, herstellen en beschermen van beschadigd en breekbaar haar.

Fusio-Scrub

Het Fusio-Scrub gamma biedt een diepgaande reiniging van de hoofdhuid en het haar. Deze zuiverende kracht bevordert het herstel van de hoofdhuid en zorgt voor een gezonde haarbasis. Naast deze detoxfunctie zorgt het ook voor onmiddelijk glanzender haar en meer volume aan de wortel.

Genesis

Genesis is het eerste Kérastase gamma voor alle haartypes die twee soorten haaruitval behandelt: aan de wortel en bij breuk en schade aan de lengtes. Dit gamma biedt een volledige verzorgingsroutine die groei gaat stimuleren, haaruitval en breuk zal verhinderen en met als resultaat sterk, gehydrateerd en gevoed haar.

Nutritive

Het Kérastase Nutritive gamma biedt een voedende verzorging voor soepel haar dat onweerstaanbaar zacht aanvoelt. Het vindt een oplossing voor de symptomen van droog haar door middel van een aangepaste dag- en/of nachtritueel voor drie soorten droog haar.

Oléo-Relax

Oleo Relax is in disciplinerend gamma voor haar met frizz dat moeilijk te behandelen is. Volume zal verminderd worden, frizz is onder contrôle et het ontwarren wordt vergemakkelijkt.

Reflection

Reflection is de optimale verzorgingsroutine voor gekleurd haar. Het zorgt voor een langer kleurbehoud en een prachtige glans.

Soleil

Soleil is het gamma die uw haar nodig heeft tijdens de zomer. Het biedt een beschermingsroutine tegen UV-stralen, zout en chloor.

Spécifique

Spécifique werd ontworpen voor het behandelen van problemen aan de hoofdhuid. Ze biedt een oplossing tegen schilfers, irritaties, een vette hoofdhuid door een teveel aan sebum of zelfs tegen haaruitval.

Styling

Coiffage Couture bevat verschillende styling producten die tal van verschillende kapsels mogelijk maken.

Therapiste

Therapiste is een revitaliserende verzorgingsroutine voor zeer beschadigd haar. Het gamma helpt verzwakt en overbehandeld haar te herstellen en zorgt voor bescherming en hydratatie.

Volumifique

Het Volumifique gamma is ontworpen voor fijn haar en biedt volume en lichtheid. De haarwortel wordt verhoogd, de structuur van het haar wordt opnieuw gedefinieerd en het volume van het haar kan eindeloos worden gemodelleerd en gestyled.

Heeft u de informatie waar u naar zocht niet gevonden?

Ontdek meer informatie over onze producten op de internationale website

EXPLORE MORE

DIENSTEN

Verzorgingen op maat

In salon services

Ontdek de Kérastase in salon diensten die u een ware wellness moment zullen bezorgen dankzij speciefieke massagetechnieken op de hoofdhuid.

Uw persoonlijke haardiagnose

Ontdek het perfecte verzorgingsritueel voor uw haar.

Locator ZOEK EEN SALON

Zoek een Kérastase-salon bij u in de buurt voor uw persoonlijke diagnose, salonrituelen en producten.