Article BainArgile Kerastase 01

Bain Divalent & Argile Équilibrante : Het Reinigingsduo Dat Je Nodig Hebt Voor Fris, Gezond-Uitziend Haar

Heb je het gevoel dat je haar nooit helemaal schoon genoeg is? Maak kennis met het reinigingsduo dat je haar het meest fris laat aanvoelen.

Als het gaat om blijvende frisheid van het haar, is het de moeite waard om te vertrouwen op reinigingsproducten die ongewenste talg effectief van je hoofdhuid verwijderen. Oftewel vaarwel vettige aanzet en geur. Dit zonder je haar te ontdoen van de benodigde hydratatie wat jouw haar glanzend en makkelijk te stylen maakt. Je hoeft je haar niet vaker te wassen om het fris te houden. Je hoeft het alleen maar te wassen met producten die speciaal zijn samengesteld om de frisheid van jouw haar te ondersteunen. Kérastase heeft een nieuw duo van reinigingsproducten gecreërd die precies dat doet. Blijf lezen om meer te weten te komen over deze producten voor droge en vette lokken en voor de hoofdhuid.

Article BainArgile Kerastase 02

Maak Kennis Met De Reinigingsproducten Die Zijn Gericht Op De Frisheid Van Het Haar

Als onderdeel van het nieuwe Spécifique assortiment, zijn er twee reinigingsproducten die zijn ontworpen om een vette hoofdhuid en aanzet aan te pakken en droge, gevoelige lengten te hydrateren. Beide producten bevatten Aminozuur die de hoofdhuid en lokken mild reinigen en vuil als een magneet aantrekt om zo gemakkelijk te kunnen worden weggespoeld.  De Aminozuren werken ook hard om de gezonde pH-waarden in evenwicht te brengen, waardoor een super milde reiniging mogelijk is. Aminozuur is verzorgend en versterkend, het beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf en helpt verzwakte lokken om het benodigde vocht vast te houden. Bain Divalent shampoo bevat naast het uiterst belangrijke Aminozuur ook Vitamine B6 om een vettige aanzet en droge, gevoelige lengten effectief te balanceren en te reiningen zonder ze van vocht te ontdoen.

Onze nieuwe reinigingsclay, Argile Equilibrante bevat ook dit uiterst belangrijke Aminozuur ingrediënt, naast Kaolin Clay, dat talg en onzuiverheden als een magneet van de hoofdhuid verwijdert. Dit product wordt eenmaal per week gebruikt in plaats van de Bain Divalent om zo de hoofdhuid diep te reinigen, vervuiling en onzuiverheden te verwijderen en volume een boost te geven.

Article BainArgile Kerastase 03

Specifique: Geparfumeerd voor langdurige frisheid

Om in synergie te werken met de actieve ingrediënten, heeft Kérastase twee frisse geuren samengesteld en ze verweven in deze reinigingsformules. De nieuwe look van Bain Divalent bevat nog steeds de iconische Divalent geur, bekend als Royal 06.

Een frisse geur die al bij velen geliefd is voor zijn aroma dat de zintuigen verkwikt. Met hints van Indiase Basilicum, Freesia en Sandelhout, laat deze geur het haar heerlijk schoon ruiken.

Argile Équilibrante is geparfumeerd met een geur die we Drop of Cloud noemen. Een luchtige compositie, geïnspireerd op de frisse geur van huidverzorgingsproducten. Een hemelse geur die hints van Earl Grey thee mengt met een royale rondheid van Rose Essence en Cederhout die de geur verzachten. Het is een plezier voor uw hoofdhuid, haar en zintuigen.

Article BainArgile Kerastase 05

Koop Potentialiste & Divalent in salon

Vind hier jouw dichtstbijzijnde salon terug.


Koop Potentialiste & Divalent online

Vind hier onze ecommerce partners terug in België en Luxemburg.


DIENSTEN

Verzorgingen op maat

Treat Kérastase

In salon services

Ontdek de Kérastase in salon diensten die u een ware wellness moment zullen bezorgen dankzij speciefieke massagetechnieken op de hoofdhuid.

hair diagnose Kérastase

Uw persoonlijke haardiagnose

Ontdek het perfecte verzorgingsritueel voor uw haar.