Hero banner illustration for Salon Signature Rituals article on Kérastase website
In Salon Services

In Salon Rituelen

De hoofdmassage in de kappersstoel zou best wat langer mogen duren. Wij hebben een aantal speciale rituelen rond dit moment ontworpen.

Salon Signature Rituals Article 1 Kérastase

Er bestaat niets vergelijkbaars. Föhnen is geweldig, maar als ik mijn haar föhn na een Fusio-Dose behandeling, glanst het en ziet het er zelfs na meerdere wasbeurten gezond uit.

MAGGIE, 28, LONDON

Salon Signature Rituals Article 2 Kérastase
Salon Signature Rituals Article 3 Kérastase

Aura Botanica Article Video Cover Kérastase
Salon Signature Rituals Article 4 Kérastase
Salon Signature Rituals Article 5 Kérastase

Protocol voor verwijdering van roos

Helpt bij het verwijderen van droge en vette roosschilvers - Reinigt de hoofdhuid - Stimuleert de biologische activiteit voor een betere hoofdhuid - Het haar wordt zacht, gewichtloos en stralend

Protocol voor een gekalmeerde hoofdhuid

Verlicht hoofdhuidongemakken, zoals roodheid, jeuk en tintelingen - Verwijderd onzuiverheden van de hoofdhuid - Verlicht, verfrist en hydrateert de hoofdhuid - Het haar voelt weer vitaal, licht en soepel aan

Protocol tegen haarverlies

Stopt voortijdige veroudering van de haarfollikel - Stimuleert de biologische activiteit voor een betere kwaliteit van de hoofdhuid - Regenereert het haarmetabolisme - Zorgt voor textuur, voor direct vol haar met volume.

Maak een afspraak bij de salon

Het is veel meer dan alleen de plaats om uw uitgroei bij te laten werken of af en toe uw haar te laten knippen. Maak een afspraak bij uw dichtstbijzijnde Kérastase-salon voor een gratis gepersonaliseerde haardiagnose.

DIENSTEN

Verzorgingen op maat

Diensten

In salon services

Ontdek de Kérastase in salon diensten die u een ware wellness moment zullen bezorgen dankzij speciefieke massagetechnieken op de hoofdhuid.

Diensten

Uw persoonlijke haardiagnose

Ontdek het perfecte verzorgingsritueel voor uw haar.