Model with Product

Refresh Absolu: Een Sterproduct Voor Opfrissen Krullen  

Beperk onnodig haar wassen met onze gloednieuwe Refresh Absolu, een mist die uw krullen doet herleven en waar u nooit meer zonder zult kunnen. 

Article Refresher 02 Kérastase

Speciaal voor krullend haar, is het nieuwe Curl Manifesto-gamma een ongelooflijk hardwerkend productgamma waarmee u routines op maat kunt samenstellen voor elke soort krul - golvend, krullend of kroezend. Terwijl het volledige gamma in synergie samenwerkt om uw krullen er op hun best uit te laten zien, is Refresh Absolu het sterproduct waar we niet over.

Als verfrissende spray voor “second-day” krullen, hydrateert en herdefinieert deze lichte mist krullen onmiddellijk. Hij werkt als een 24 uur lang hydraterend schild tegen kroezen en reactiveert de krullen. U kunt meer gehydrateerde, beter gevormde en veerkrachtige krullen met drie keer meer glans verwachten tussen wasbeurten door.

Article Refresher 03 Kérastase

De steringrediënten van Refresh Absolu

Naast het steringrediënt, namelijk voedende manukahoning, dat de hydratatie en de glans herstelt, zijn er nog vijf andere buitengewone ingrediënten die het waard zijn om te kennen.

Article Refresher 04 Kérastase

Voor verzorgde & gedefinieerde krullen...

Definiërend Glycerine: Van plantaardige oorsprong, glycerine helpt te hydrateren en te verzorgen van de aanzetten tot de punten voor perfecte definitie.

Xylose: Het is een suiker die van nature aanwezig is in hout. Dit ingrediënt beschermt het haar tegen warmte tijdens het stylen.

Voor gevoede krullen...

Manukahoning: Afkomstig uit Nieuw-Zeeland, is manukahoning rijk aan mineralen, voedingsstoffen en natuurlijke suikers om krullend haar te voeden en de vitaliteit en glans te herstellen.

Kokosnootolie: Een bekende haarolie die beschermt, hydrateert, voedt en de soepelheid verhoogt. Ze werkt ook hard om de haarvezels te versterken, waardoor ze een krachtige bondgenoot is voor droge, beschadigde krullen.

Article Refresher 05 Kérastase

Article Refresher 06 Kérastase

Voor kracht…

Ceramide: Dit gepatenteerde ingrediënt kan barstjes in de haarvezel opvullen, maar ook een verzwakte haarvezel van binnenuit versterken om weerstand te bieden tegen breken door kammen en stylen.

Voor zachtheid, lichtheid & definitie…

Oppervlaktebeschermers: Deze twee oppervlaktebeschermers hebben een positieve lading, waardoor ze worden aangetrokken tot de zones met broze krullen (met een negatieve lading) om hen glad te maken voor zachte, lichte en goed gedefinieerde lokken.

Article Refresher 07 Kérastase

Meer informatie: Vind de routine voor uw krullend haar, voor uw beste haar ooit.

Alle weldaden van Refresh Absolu voor krullend haar

Verleid om dit veelzijdige product te testen? Ontdek alle weldaden die in dit ene hardwerkende flacon zijn samengebracht…


- Lichte formule die de krullen niet verzwaart of productresidu achterlaat
- De krullen krijgen weer hun natuurlijke patroon en zijn onmiddellijk gedefinieerd
- Het haar blijft gehydrateerd en zacht
- De veerkracht en het volume verbeteren
- Het kroezen vermindert voor meer soepelheid en glans
- 24 uur bescherming tegen vocht


Hoe Refresh Absolu gebruiken voor de beste resultaten?

Refresh Absolu ‘s ochtends gebruiken op de dagen waarop u uw haar niet wast of wanneer uw krullen overdag moeten worden geherdefinieerd. Gewoon verstuiven over droog haar om “second-day” krullen te reactiveren en hen weer veerkracht en hydratatie te geven. Vervolgens de krullen aan de lucht laten drogen of uw krullen met een diffusor drogen. Het is gemakkelijk en enorm efficiënt.

Koop Refresh Absolu in salon

Vind hier uw dichtstbijzijnde salon terug.


Koop Refresh Absolu online

Vind hier onze ecommerce partners terug in België en Luxemburg.


Article Refresher 08 Kérastase

*Illustratie van de beoogde resultaten na het aanbrengen van Refresh Absolu - de resultaten kunnen van individu tot individu verschillen.