Blijvende Frisheid: Het #1 Teken Van Gezond-Uitziend Haar

Ontdek de geheimen van blijvende frisheid, om zo een vettige aanzet te verwijderen, het volume te vergroten en je haar langer mooi en schoon te houden.

Wist je dat één van de belangrijkste tekenen van gezond haar frisheid is? Als je haar net na het wassen een verraderlijke schone geur mist, is dat een teken dat er iets aan de hand kan zijn. En fris haar betekent niet per se net gewassen. Gezond haar blijft langer fris zonder meer je haar te hoeven wassen, ontdek hoe.

De Tekenen Van Niet Zo Fris Haar

Als je haar gebrek heeft aan frisheid, kan je de volgende zaken opmerken:

Vette hoofdhuid

Een vette hoofdhuid en haar kunnen het teken zijn van een onevenwichtige talgcyclus. Dit betekent dat het onmogelijk zal zijn om blijvende frisheid te bereiken.

Hoofdhuid geur

Deze onbalans in talgproductie kan leiden tot een hoofdhuid geur. Mocht je hiermee te maken krijgen, weet dan dat je niet de enige bent. Het is een toenemende zorg van consumenten.

Gebrek aan volume

Een ander symptoom van een onenwichtige talgcyclus is een platte aanzet en een algeheel gebrek aan volume vanaf de aanzet.

Dagelijks wassen of niet

Het vaker wassen van je haar lijkt misschien het logische antwoord op het krijgen van fris haar, maar dagelijks wassen kan de uiterst belangrijke talgcyclus versterken en uit balans brengen, wat kan leiden tot een ongewenste hoofdhuid geur als je niet de juiste producten gebruikt. Ja, het maakt je hoofdhuid eigenlijk minder fris. Dit haalt op zijn beurt vocht uit je lokken, waardoor het haar droger is dan ooit.

Je komt dus terecht in een cyclus van een altijd vette hoofdhuid en droge midden lengten en punten. De oplossing is om te wassen met de juiste producten die speciaal zijn aangepast en samengesteld om de frisheid van het haar te ondersteunen.

Spécifique: Het Antwoord Op Blijvende Frisheid

Wil je weten hoe je afkomt van vettig haar, hoofdhuid geurtjes en hoe je het volume in jouw haar kunt vergroten? Ons nieuwe trio van producten, speciaal ontworpen voor blijvende frisheid, pakt de drie bovenstaande symptomen aan met behulp van Aminozuur om de talgcyclus te reguleren.

Het Aminozuur in de Bain Divalent, met nieuwe look, de nieuwe Argile Equilibrante reiningsclay en Masque Rehydratant hebben een unieke haaraffiniteit om de talgcyclus te reguleren en de hydratatie in het haar opnieuw in evenwicht te brengen. Het Aminozuur reinigt mild, trekt vuil aan (dat vervolgens gemakkelijk weggespoeld kan worden), terwijl het gezonde pH-waarden in evenwicht houdt, waardoor een super milde reiniging mogelijk is. Aminozuur werkt ook als een verzorgend en versterkend actief ingrediënt om vrije radicalen te beperken en om verzwakt haar te helpen vocht te absorberen en vast te houden.

Maak Kennis Met De Spécifique Lijn Voor Frisser Haar

Een speciaal ontworpen shampoo voor vet haar - onze populaire Bain Divalent heeft een nieuwe look. Het bevat Aminozuur en Vitamine B6 om een vette aanzet en droog haar met gevoelige lengten op een milde wijze te reinigen en in balans te brengen. Deze shampoo reinigt niet alleen, maar maakt je lokken tot wel 44% zachter.

Argile Equilibrante is een nieuwe reinigingsclay met Aminozuur en Kaolin Clay, die het volume van het haar met maar liefst 74,3% verhoogt. Eenmaal per week te gebruiken. De clay verstevigt de hoofdhuid, reinigt diep, verwijdert vuil en onzuiverheden en geeft een volume boost.

Het laatste product, Masque Rehydratant, bevat Aminozuur en Ceramide om de hoofdhuid en het haar intens te hydrateren zonder de talgproductie op gang te brengen of je aanzet te verzwaren. Bij gebruik van de Bain Divalent of Argile Equilibrante verhoogt dit Masque de ontwarring met 82% en laat het het haar 60,8% meer glanzen.

Koop Potentialiste & Divalent in salon

Vind hier jouw dichtstbijzijnde salon terug.


Koop Potentialiste & Divalent online

Vind hier onze ecommerce partners terug in België en Luxemburg.


DIENSTEN

Verzorgingen op maat

Treat Kérastase

In salon services

Ontdek de Kérastase in salon diensten die u een ware wellness moment zullen bezorgen dankzij speciefieke massagetechnieken op de hoofdhuid.

hair diagnose Kérastase

Uw persoonlijke haardiagnose

Ontdek het perfecte verzorgingsritueel voor uw haar.