De Perfecte Routine Voor Een Vette Hoofdhuid En Gevoelige Lengten

Wil je een vette hoofdhuid tegengaan en tegelijkertijd je lengten hydrateren? Vind jouw gepersonaliseerde Spécifique Routine nu.

01

STAP 1 

Was met de Bain Divalent om de hoofdhuid te zuiveren en overtollig talg en geur te verminderen. Breng aan op nat haar, masseer en spoel grondig uit.

02

STAP 1 

Gebruik één keer week de Argile Equilibrante in plaats van de Bain Divalent om het talgniveau in evenwicht te brengen. Breng aan op de aanzet van nat haar, laat schuimen en verdeel het door de lengten. Spoel vervolgens grondig uit.

03

STAP 2

Gebruik Masque Rehydratant om de vezels te voeden met voedingsstoffen en de haarkwaliteit te herstellen. Breng aan op gewassen, handdoekdroog haar. Laat 5 minuten intrekken. Spoel vervolgens grondig uit.

04

STAP 3

Gebruik Potentialiste Serum om hoofdhuidonevenwichtigheden te bestrijden en de beschermende hoofdhuidbarrière te versterken tegen externe schade. Gebruik één keer per dag gedurende een periode van drie weken. Breng drie doses aan op een droge of handdoekdroge hoofdhuid, sectie voor sectie. Spoel niet uit.

StepByStep Potentialiste 05 Kérastase
DIENSTEN

Verzorgingen op maat

Diensten

In salon services

Ontdek de Kérastase in salon diensten die u een ware wellness moment zullen bezorgen dankzij speciefieke massagetechnieken op de hoofdhuid.

Diensten

Uw persoonlijke haardiagnose

Ontdek het perfecte verzorgingsritueel voor uw haar.