Model Curly Hair

Vind De Routine Voor Uw Krullend Haar, Voor Uw Beste Haar Ooit

Een gepersonaliseerde routine is essentieel om uw natuurlijke krullen te verbeteren en het natuurlijke haar te onthullen waar u van houdt. Vind hier de beste routine voor uw krullen...

Krullen bestaan in alle maten en soorten, van losse golven en veerkrachtige krullen tot spiraalvormig kroezend haar. Deze verschillen gaan veel verder dan hoe het haar eruitziet. Elk soort krul vereist een gepersonaliseerde routine, zodat de krullen worden verzorgd en er elke dag opnieuw fantastisch uitzien. Uw krullen verzorgen, hoeft geen karwei te zijn. Door de juiste routine, haarverzorging en styling te vinden, zal het zelfs een plezier worden. Hieronder onthullen we 3 eenvoudige routines voor verschillende types van krullend haar, allemaal op basis van ons fantastisch nieuwe gamma, speciaal geformuleerd voor krullend haar.

Routine #1: Golvend/Krullend haar

Onze eerste routine is ontwikkeld met Type 2 krullend haar in het achterhoofd. Type 2 haar is niet bijzonder vet of droog en hoewel het neiging heeft tot kroezen, weerspiegelt het de glans redelijk goed. Type 2 haar kan variëren van 2A, dat fijn en redelijk gemakkelijk te stylen is, tot 2C, dat vrij dik is met neiging tot kroezen.


Baden:
Een eenvoudige routine met 4 stappen die begint met een shampoo - Bain Hydratation Douceur - om productresidu te verwijderen. De zachte, romige shampoo reinigt de hoofdhuid en het haar efficiënt, terwijl hij ook voedt en hydrateert.

Verzorgen:
Daarna volgt de conditioner - Fondant Hydratation Essentielle. Hij vult het vochtgehalte van het haar aan zonder de lokken te verzwaren.

Stylen:
Om te stylen, heeft u de keuze uit de Crème de Jour Fondamentale, een kroesverminderend product zonder uitspoelen voor zachte en gehydrateerde krullen of uit de Gelée Curl Contour, als u uw golven echt wilt versterken en definiëren zonder kartoneffect. U kunt ze ook samen mengen.

Tussen de wasbeurten door:
Ons sterproduct, Refresh Absolu is een verfrissende spray voor “second-day” krullen die hydrateert, de glans verbetert en uw krullen revitaliseert.


Meer informatie: Refresh Absolu - Een sterproduct voor gerevitaliseerde krullen

Routine #2: Zeer krullend haar

Onze tweede routine is gecreëerd met Krultype 3 in gedachten. Deze spiraalvormige krullen die variëren van los en veerkrachtig tot strakke pijpenkrullen zijn niet zo glanzend als steil of golvend haar, omdat de haarzakjes niet zo plat liggen. De natuurlijke hydratatie verdeelt zich niet van de aanzetten tot de punten, waardoor de lokken het licht niet zo goed reflecteren. Dit krultype heeft last van droge zones, breken, kroezen en knopen. Het heeft dus wat extra verzorging nodig.


Baden: Als eerste reinigt de Bain Hydratation Douceur de hoofdhuid en het haar en verwijdert hij productresidu. Dankzij zijn romige textuur, voedt en hydrateert hij ook.

Verzorgen: In plaats van een conditioner, reageert dit krultype beter op een masker. We raden het Masque Beurre Haute Nutrition aan, een extra rijke verzorging die het haar diepgaand voedt en glad maakt, terwijl het u ook helpt uw krullen gemakkelijk te ontwarren (bijgevolg dus minder ongewenst breken).

Stylen: Onze hydraterende, definiërende, glansgevende stylingproducten helpen u echt om de finish te creëren die u wilt. Crème de Jour Fondamentale pakt kroezend haar aan, dankzij haar gladmakende formule zonder uitspoelen. De Gelée Curl Contour helpt u om uw prachtige krullen mooi te definiëren, terwijl de Huile Sublime Repair een veelzijdige, voedende olie is die u kunt gebruiken op de hoofdhuid en het haar om te voeden en de gewilde glans te verbeteren. Voor de beste resultaten de drie producten in lagen aanbrengen voor intense voeding, hydratatie en glans.

Tussen de wasbeurten door: Refresh Absolu, de ware redder in nood voor uw lokken, is een mist die krullen verfrist, verbetert en hydrateert tussen de wasbeurten door.

Routine #3: Kroeshaar

Deze routine is ontwikkeld voor Krultype 4. Dit is sterk kroezend haar en is een van de meest broze haartypes dat heel wat verzorging nodig heeft. U hebt misschien “S”-vormige krullen of ze hebben een minder gedefinieerd patroon? Beide vereisen enorm veel aandacht.


Preshampoo: Hier kan onze veelzijdige Huile Sublime worden gebruikt om uw krullen te voeden en te ontwarren voor het wassen. U kunt ze ook gebruiken bij het stylen. Ze is een echte multitasker!

Baden: De basis van al onze routines voor krullend haar is de Bain Hydratation Douceur die de hoofdhuid en het haar reinigt en tegelijk productresidu verwijdert. Hij reinigt efficiënt en zijn romige textuur voedt en hydrateert uw kostbare krullen.

Verzorgen: Net zoals bij Krultype 3, reageert dit krultype beter op een masker dan op een conditioner. Het Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition is een uiterst rijke verzorging die ongelooflijk voedt en uw krullen glad maakt en ontwart.

Stylen: In dit geval raden we een trio van stylingproducten aan: Dit staat bekend als de “LOC-methode” (Leave-in, olie en crème). Beginnen met de leave-in crème, een laagje olie aanbrengen en eindigen met de gelée (gel-crème) om de hydratatie vast te zetten en te definiëren. De Crème de Jour Fondamentale, een verzorging die het kroezen vermindert, de Huile Sublime Repair oil om de hoofdhuid en de lokken te voeden en tot slot de Gelée Curl Contour om de schoonheid van uw krullen te sublimeren.

Tijdens de nacht: ‘s Nachts kunt u ook de Huile Sublime Repair gebruiken (We zeiden het al, het is een multitasker) om uw krullen extra te voeden en te verzorgen, terwijl u slaapt.

Tussen de wasbeurten door: Tot slot is er nog Refresh Absolu. Het is een mist die de krullen verfrist, verbetert en hydrateert, zodat u onnodig wassen kunt vermijden.

Koop Curl Manifesto in salon

Vind hier uw dichtstbijzijnde salon terug.


Koop Curl Manifesto online

Vind hier onze ecommerce partners terug in België en Luxemburg.