De perfecte haarverzorging voor kroeshaar

Elke soort krul vereist een gepersonaliseerde routine, zodat de krullen worden verzorgd en er elke dag opnieuw fantastisch uitzien. Ontdek nu uw gepersonaliseerde Curl Manifesto-routine.

01

STAP 1

Wassen met Bain Hydratation Douceur om uw hoofdhuid en haar mild te reinigen, terwijl u uw krullen infuseert met vitale hydratatie. De shampoo eerst op de hoofdhuid aanbrengen. Vervolgens de lengten omhullen van de aanzetten tot de punten.

02
Step 2

STAP 2

Eenmaal per week het Masque Beurre Haute Nutrition gebruiken of na elke wasbeurt om de krullen te voeden, zacht te maken en te versterken. Tot aan de haarpunten inwerken met uw vingers om tegelijk ook te ontwarren.

03

STAP 3

De Crème de Jour Fondamentale gebruiken om te hydrateren en tegen warmte te beschermen, maar ook om het kroezen te verminderen. Aanbrengen op nat en handdoekdroog haar. Het product gelijkmatig verdelen van de aanzetten tot de punten. Het krulpatroon stimuleren door er zacht in te knijpen.

04

STAP 4

De Huile Sublime Repair gebruiken om de hydratatie vast te zetten. 1 tot 2 pompjes nemen in functie van de lengte en dikte van het haar en aanbrengen op nat of droog haar. Als u voelt dat uw haar broos is, gebruik dan Huile Sublime Repair om het te versterken.

05

STAP 5

De Gelée Curl Contour gebruiken om de krullen veerkrachtig te maken en te definiëren. Aanbrengen op vochtig of droog haar. 2 tot 4 pompjes nemen in functie van de lengte en dikte van het haar en aanbrengen op voorbereid haar. Aanbrengen op afzonderlijke verdelingen en de aparte krullen ronddraaien met uw vingers om de krulvorming en definitie te stimuleren

06

STAP 6

Deze opfrissende verzorging is ideaal om uw mooie krullen te vrijwaren tot verschillende dagen na de wasbeurt. Gebruik Refresh Absolu op de halflengten en de punten van het haar om uw krullen strakker en levendiger te maken.

Kerastase Curls
DIENSTEN

Verzorgingen op maat

Diensten

In salon services

Ontdek de Kérastase in salon diensten die u een ware wellness moment zullen bezorgen dankzij speciefieke massagetechnieken op de hoofdhuid.

Diensten

Uw persoonlijke haardiagnose

Ontdek het perfecte verzorgingsritueel voor uw haar.