De perfecte haarverzorging voor golvend/krullend haar

Elke soort krul vereist een gepersonaliseerde routine, zodat de krullen worden verzorgd en er elke dag opnieuw fantastisch uitzien. Ontdek nu uw gepersonaliseerde Curl Manifesto-routine.

01

STAP 1

Wassen met Bain Hydratation Douceur om uw hoofdhuid en haar mild te reinigen, terwijl u uw krullen infuseert met vitale hydratatie. De shampoo eerst op de hoofdhuid aanbrengen. Vervolgens de lengten omhullen van de aanzetten tot de punten.

02

STAP 2

De Fondant Hydratation Essentielle gebruiken om de krullen te ontwarren en te hydrateren. Uw handen bedekken met de conditioner en al knijpend verdelen over de halflengten en de punten van nat haar, terwijl u het product in de cuticula inwerkt. Volledig inmasseren om hem maximaal in de krullen te laten dringen.

03

STAP 3

De Crème de Jour Fondamentale gebruiken om te hydrateren en tegen warmte te beschermen, maar ook om het kroezen te verminderen. Aanbrengen op nat en handdoekdroog haar. Het product gelijkmatig verdelen van de aanzetten tot de punten. Het krulpatroon stimuleren door er zacht in te knijpen.

04

STAP 4

De Gelée Curl Contour gebruiken om de krullen veerkrachtig te maken en te definiëren. Aanbrengen op vochtig of droog haar. 2 tot 4 pompjes nemen in functie van de lengte en dikte van het haar. De krullen al knijpend zacht definiëren met uw vingers.

05

STAP 5

Deze opfrissende verzorging is ideaal om uw mooie krullen te vrijwaren tot verschillende dagen na de wasbeurt. Gebruik Refresh Absolu op de halflengten en de punten van het haar om uw krullen strakker en levendiger te maken.

Wilt u weten hoe u de beste resultaten krijgt?
Volg de Curl Manifesto-routine voor golvend/krullend haar.


Koop Curl Manifesto in salon

Vind hier uw dichtstbijzijnde salon terug.


Koop Curl Manifesto online

Vind hier onze ecommerce partners terug in België en Luxemburg.


DIENSTEN

Verzorgingen op maat

Treat Kérastase

In salon services

Ontdek de Kérastase in salon diensten die u een ware wellness moment zullen bezorgen dankzij speciefieke massagetechnieken op de hoofdhuid.

hair diagnose Kérastase

Uw persoonlijke haardiagnose

Ontdek het perfecte verzorgingsritueel voor uw haar.