Article CurlManifesto 01 Kérastase

De Tijd Is Gekomen Om Uw Natuurlijke Haar Te Omarmen

Of u nu golvend, krullend of kroezend natuurlijk haar hebt, de tijd is gekomen om uw lokken in al hun glorie te tonen. 

Tijd Om Uw Krullen Te Omarmen

Decennia vooraleer gladmaken een trend werd, hadden vrouwen met krullend haar slechts een beperkte keuze aan verzorgingsproducten en salonexpertise om hun natuurlijke lokken te verzorgen en te omarmen. Thuis experimenteren en doe-het-zelf-oplossingen werden hun tweede natuur. Biologisch zijn alle haartypes eigenlijk hetzelfde. Krullend haar heeft dezelfde biologische structuur als steil haar, maar toch heeft krullend haar geen voorrang gekregen of is het niet vaker in de kijker gezet.

Article CurlManifesto 03 Kérastase

Maar krullen verdienen de beste verzorging en of u nu zachte golven, veerkrachtige krullen of spiraalvormig kroezend haar hebt, dankzij Curl Manifesto is er geen beter moment om het haar te omarmen waarmee u bent geboren.


Greatness, we zijn er allemaal mee geboren.
Het gaat er niet om de grootste te zijn.
Het gaat erom dat we onze ware zelf omarmen,
en onze innerlijke en uiterlijke schoonheid vieren.
Love your shape, love your coils, love your curls.

Ontdek uw Curl Manifesto

Curl Manifesto is de ultieme professionele verzorging voor alle soorten krullen met een unieke combinatie van hydratatie, kracht en definitie. Voor Kérastase was het een missie om een productgamma te creëren dat de schoonheid van uw natuurlijke krullen sublimeert en de verzorging en styling vergemakkelijkt.

Curl Manifesto, een gamma van 7 producten en een salonbehandeling, is een oplossing voor een dubbele uitdaging. U kunt er de intense hydratatiebehoefte van uw lokken mee in evenwicht brengen met een gedefinieerd patroon en uzelf meer zelfvertrouwen geven over de natuurlijke vorm van uw haar.

Koop Curl Manifesto in salon

Vind hier uw dichtstbijzijnde salon terug.


Koop Curl Manifesto online

Vind hier onze ecommerce partners terug in België en Luxemburg.


Bain Hydratation Douceur

Hydraterende, crèmige shampoo doordrenkt met Manuka Honing en Ceramide voor krullend, zeer krullend en kroeshaar. Reinigt de hoofdhuid en het haar en hydrateert krullen intensief.

Fondant Hydratation Essentielle

Lichtgewicht hydraterende conditioner doordrenkt met Manuka Honing en Ceramide voor krullend en zeer krullend haar. Voedt krullen met lichtgewichte hydratatie en ontwart voorzichtig klitten.

Masque Beurre Haute Nutrition

Extra rijk voedende maskerbehandeling doordrenkt met Manuka Honing en Ceramide voor zeer krullend en kroeshaar. Hydrateert en versterkt intensief broze krullen om breuk te voorkomen.

Crème de Jour Fondamentale

Dagelijks hydraterende, kroesverminderende leave-in-behandeling doordrenkt met Manuka Honing en Ceramide voor krullend, zeer krullend en kroeshaar. Ultralichte crème die zorgt voor intense hydratatie, vermindering van kroes en hittebescherming tot 230 °C.

Gelée Curl Contour

Krulversterkende gelcrème doordrenkt met Manuka-honing en Ceramide voor krullend, zeer krullend en kroeshaar. Het combineert de hydraterende eigenschappen van een crème en de stevigheid van een gel voor 24 uur krulbeheersing.

Huile Sublime Repair

Voedende olie voor hoofdhuid en haar doordrenkt met Manuka-honing en Ceramide voor zeer krullende en kroeshaar. Deze voedende olie kan in verschillende stappen worden gebruikt om te hydrateren en de glans te verbeteren.

Refresh Absolu

Krulverfrissende spray voor krullen, zeer krullend en kroeshaar. Te gebruiken de dag nadat je je haar hebt gewassen. De lichtgewicht spray hydrateert onmiddellijk en brengt de kruldefinitie weer tot leven tussen wasbeurten. ​

Krullend haar is het meest veeleisende haartype, want de talg op de hoofdhuid verdeelt zich minder. Het haar is daardoor vaak droog. Door de densiteit van sommige krullende haartypes is de hoofdhuid minder toegankelijk (dat kan leiden tot hoofdhuidproblemen zoals een droge huid en irritatie). Wat de haarvezel betreft, maakt de gedraaide structuur bepaalde zones broos, er zijn zones die meer poreus zijn en de lokken geraken gemakkelijk in de knoop.

Curl Manifesto pakt deze pijnpunten aan en biedt vrouwen met krullend haar uiterst verzorgende producten die specifiek zijn geformuleerd om ongewenst kroezend haar te bestrijden, knopen te verbannen, de houdbaarheid en definitie te ondersteunen en zonder uw krullen te verzwaren. En er is nog meer. Er zijn drie eenvoudige routines om uw natuurlijke haar echt goed te verzorgen, of u nu Type 2 golvend, Type 3 krullend of Type 4 kroezend haar hebt.

Meer informatie: Vind De Routine Voor Uw Krullend Haar, Voor Uw Beste Haar Ooit.

Dankzij Curl Manifesto kunt u van uzelf houden. Het is een zintuiglijk en luxueus moment waarop u zichzelf en uw haar verzorgt. Met uiterst verfijnde texturen en verslavende parfums prikkelen de producten alle zintuigen. Vrouwen met krullend haar hebben eindelijk een oplossing die precies de juiste hoeveelheid verzorging en definitie biedt en tegelijk ook een Kérastase-waardige luxueuze ervaring.

Of u nu tijd neemt om uw krullen te voeden met een masker of ze ontwart met een prachtige olie, Curl Manifesto ondersteunt u om echt uzelf te zijn. Een gamma dat uw natuurlijke schoonheid sublimeert en u ondersteunt om trots te zijn op wie u bent. Dankzij Curl Manifesto kunt u koesteren wat u uniek maakt, want dat maakt u van binnen en van buiten mooi.

Shadowwoman