Een Eenvoudige Gids Voor Het Balanceren Van Je Vette Hoofdhuid En Droge Lengten

Het is moeilijk om af te komen van een vette hoofdhuid terwijl je droge lengten wilt hydrateren, tot nu. Ontdek het nieuwe assortiment dat je haar en hoofdhuid prachtig in balans brengt.

Het krijgen van geweldig haar mag niet betekenen dat je een compromis moet doen. Je zou in staat moeten zijn om een vette hoofdhuid en aanzet aan te pakken zonder jouw lokken van het benodigde vocht te ontdoen. Kérastase heeft een oplossing bedacht voor dit frustrerende haarprobleem, waardoor je niet langer hoeft te kiezen tussen een frisse hoofdhuid en gehydrateerd haar - je kunt het allebei hebben met het nieuwe gamma van Spécifique.

Je Haar In Balans Krijgen

Als je last hebt van een talgproductie die uit balans is op je hoofdhuid en een vette aanzet die maar niet weg lijkt te gaan, kan het verleidelijk zijn om je haar veel vaker te gaan wassen. Maar als je van een vette aanzet af wilt komen, kan dagelijks wassen je lokken van vocht ontdoen waardoor ze droog, broos, gevoelig en moeilijk te stylen worden. Zo krijg je meer haarproblemen dan voordat je begon! Omgekeerd kan het gebruik van rijke producten om jouw lokken te voeden leiden tot een verstopte hoofdhuid, wat voor irritatie of overproductie van olie kan zorgen.

Tegenwoordig eist men meer van hun haarverzorging dan ooit tevoren en Kérastase maakt dat waar. Het nieuwe Spécifique gamma heeft een balancerend vermogen met dubbele werking voor haar dat blootgesteld wordt aan invloeden van buitenaf en vatbaar is voor een vettige aanzet en droge lengten.

Een gebalanceerd gamma dat zorgt voor frisheid en hydratatie

Het drietal producten, inclusief twee nieuwe formules, is ontwikkeld om een vette hoofdhuid en aanzet te verminderen, terwijl je lengten worden verzorgd en gehydrateerd. Een geweldige shampoo voor vet haar, Bain Divalent, is nu beschikbaar in een nieuwe verpakking. De ultralichte formule brengt de vettigheid van de hoofdhuid gemakkelijk in evenwicht en houdt het haar langer fris, zodat je jouw haar niet dagelijks hoeft te reinigen.

Naast zacht gereinigde haar en hoofdhuid, kun je 61,5% meer volume verwachten (iets dat een vette aanzet mist), 44% meer zachtheid in haarlengten en 20% betere ontwarring na het wassen.
Hoe te gebruiken: Breng aan op nat haar, masseer in en spoel grondig uit.


Lees meer: Bain Divalent & Argile Equilibrante -
Het Reinigingsduo Dat Je Nodig Hebt Voor Fris, Gezond-Uitziend Haar

Een mooie nieuwe toevoeging is Argile Equilibrante, een detox clay die de hoofdhuid diep en toch mild reinigt en zuivert. Het bevat Aminozuren en Kaolin Clay en brengt het talg op de hoofdhuid in evenwicht, verwijdert vuil en onzuiverheden als een magneet, terwijl het het volume tot wel 74,3% verhoogt voor een volume boost bij de aanzet. Dankzij de toevoeging van Menthol wordt de hoofdhuid versterkt en verfrist.

Hoe te gebruiken: Eén keer per week aanbrengen op de aanzet van nat haar, laten schuimen en verdeel het door de lengten. Spoel grondig uit.

Het laatste product is onze nieuwe Masque Rehydratant, een lichtgewicht gel-masker dat het essentiële hydratatieniveau van je haar onmiddellijk in evenwicht brengt. Verrijkt met Aminozuur en voedende Ceramide lest het de dorst van je haarvezels en biedt het de belangrijke voeding. In combinatie met de Bain of Clay kun je 82% betere ontwarring verwachten, terwijl het je haar 53% zachter en 60,8% glanzender maakt.

Hoe te gebruiken: Breng aan op gewassen, handdoekdroog haar. Laat 5 minuten intrekken. Spoel grondig uit.

Als je van een vette hoofdhuid en aanzet af wilt komen, terwijl je de haarlengten wilt blijven voeden en hydrateren, dan zou dit nieuwe drietal Spécifique producten je go-to moeten zijn.

Koop Potentialiste & Divalent in salon

Vind hier jouw dichtstbijzijnde salon terug.


Koop Potentialiste & Divalent online

Vind hier onze ecommerce partners terug in België en Luxemburg.


Rendez-vous at the salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

DIENSTEN

Verzorgingen op maat

Treat Kérastase

In salon services

Ontdek de Kérastase in salon diensten die u een ware wellness moment zullen bezorgen dankzij speciefieke massagetechnieken op de hoofdhuid.

hair diagnose Kérastase

Uw persoonlijke haardiagnose

Ontdek het perfecte verzorgingsritueel voor uw haar.