Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

"Waves-to-go" couture styling door Luigi Murenu

Ontdek, stap-voor-stap, Luigi Murenu's tutorial om de looks van Kate Moss te creëeren.

Couture Styling

Het icoon product

Spray à Porter
Voor een warrig effect

Dit product zorgt voor een beach look, zonder dat het haar kleverig aanvoelt.

Beach effect.

Sexy getexturiseerde lengten.

Toepassing
Kneed het product in de lengten, vervolgens natuurlijk drogen of föhnen.

Breng meerdere keren aan in verschillende lagen.

Medium hold.

De touch van Luigi : 

De It producten Ontdek de Styling producten die zijn gebruikt om deze look te creëren

Tools die zijn gebruikt om deze look te creëren

  • [nl-nl]Hair dryer
  • [nl-nl]Curling iron

Luigi Murenu,
Een inspirerende gids

De onbetwiste meester van op maat gemaakte looks die 'sophisticated' dynamiek uitstralen, unieke looks, gecreëerd met precisie. Luigi ziet styling als een verlengstuk van de vrouw zelf, in plaats van alleen als accessoires.

[nl-be]

 

Luigi : "Als een artiest, bestaat mijn werk uit 'grenzen verleggen', alles proberen en testen. Maar zelfs wanneer een haarstijl sterk bewerkt is, gestructureerd of gelakt, zoals op de catwalks, moet het haar beweging uitdrukken. Een kapsel, hoe excentriek het ook mag zijn, mag nooit op een pruik lijken! Het kapsel van een vrouw is een uiting van haar persoonlijkheid en dat is wat ik graag wil benadrukken. Het is een levende, organische uitbreiding van wie zij is, net zoals haar huid! Ik werk altijd met deze gedachte in mijn achterhoofd.

Ik reis veel en ik ga ook vaak uit. Tentoonstellingen, een boek, een film, een toneelstuk, alles inspireert mij! Ik voel mij als een spons die al het leven om zich heen opneemt. De straat, met alle mannen en vrouwen met ieder unieke karakters, is ook een onuitputtelijke bron van inspiratie. Je moet alleen weten hoe je er op de juiste wijze naar moet kijken."

 

Naar boven