Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

SPÉCIFIQUE

SPRAY STIMULISTE

Dagelijkse behandeling, preventief tegen haarverlies en het dunner worden van het haar, om sterker haar en de aanmaak van haarvezels te stimuleren.

find your nearest salon

Voordelen

VOORDELEN

1. Stimuleert de aanmaak van haar (GL)* na het reinigen met het bad.

2. Verbetert de haardichtheid.

3. Beschermt tegen voortijdige veroudering.

*Klinisch getest op 119 personen.

Toepassing

TOEPASSING

Breng aan na uw dagelijks routine op droog of handdoekdroog haar. Leave-in.

haarverzorgende Technologie

TECHNOLOGIE

Aminexil: om de vroegtijdige veroudering van de haarzakjes tegen te gaan. Tegen haarverlies, om de cyclus van de haren te verlengen.

Vitamine PP: stimulerend, om de microcirculatie van de hoofdhuid te optimaliseren.

Arginine: aminozuur, stimuleert het haar.

Gluco-Lipid GL: een combinatie van glucose en voedende lipiden.  

HET ANTI-CHUTE GAMMA Ontdek de anti-haaruitval behandeling van Spécifique

Het Spécifique gamma is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen zoals gevoelige hoofdhuid, jeuk, roos, haarverlies en vette hoofdhuid te verhelpen. De producten binnen dit gamma zijn gecreëerd om deze verschillende problemen te verhelpen en een gezonde hoofdhuid te onthullen.

Een in-salon expert zal allereerst de behoeften van de hoofdhuid vaststellen. Aan de hand van dit profiel zal een 3-stappen programma voor thuis uit de Spécifique lijn gekozen worden, om ervoor te zorgen dat het haar en de hoofdhuid mooi en gezond zal worden.

Ontdek het beauty ritueel

Naar boven