Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

Cristalliste

Bain Cristal voor dun haar

Glansgevend, perfectionerend bad voor dun haar. Soepel en licht haar.

find your nearest salon

Voordelen

Voordelen

De Bain Cristal voor fijn haar, verrijkt met een plantenextract, maakt het haar glad, voor soepel vallend en luchtig haar zonder het haar te verzwaren. Vrij van silliconen.

Toepassing

Applications

▪ Over het natte haar verdelen.
▪ Inmasseren.
▪ Uitspoelen.

haarverzorgende Technologie

Technology

Een nieuwe generatie van reinigende ingrediënten verwijdert onzuiverheden terwijl de integriteit van de lipide-laag van het haar gerespecteerd wordt, het Complexe Lumière Liquide sublimeert de haarlengten zonder deze te verzwaren.

De collectie - Cristalliste Ontdek het op maat gemaakte Cristalliste programma

Een uniek ritueel. Kérastase ontwikkelt het gepersonaliseerde 3-stappen schoonheidsritueel: Reinig, verzorg en modelleer, een zorgvuldig uitgekiende methode creëert subliem haar.

Deze eenvoudige stappen vormen een doelgerichte, in-salon behandeling. Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengt met een thuisverzorgingsprogramma.

Leer meer over het 3-stappen schoonheidsritueel

Naar boven