Model Black and White
FRESH AFFAIR

DE VOORDELEN VAN
DROOGSHAMPOO

 

Het leven gaat snel. Droogshampoo is het trucje om te kunnen blijven volgen.
Geef bad hair days geen kans met Fresh Affair.

CoverPhoto

NOG EEN DAG, NOG EEN KEER FÖHNEN…
TENZIJ U UW HAAR NIET HOEFT TE WASSEN.

Het moderne leven is zeer veeleisend. Elke ochtend staat u op en rent van her naar der—naar het werk, de school, de fitness, enzovoort. U wilt uw dromen waarmaken, maar ook tijd hebben voor vrienden, familie en plezier. Oh, en u wilt er de hele tijd netjes uitzien met fris en prachtig haar dat eruit ziet alsof het net gestyled en geföhnd werd, of gewoon schoon. 


Hoe gebruiken ?

“IK HEB HET GEVOEL DAT ELK DEEL VAN DE DAG IN MIJN HAAR BLIJFT ZITTEN.”

Terwijl u door het leven gaat, kruipt het leven in uw haar en maakt het snel dof, vuil en vettig. Als dat gebeurt, wilt u zo snel mogelijk in de douche springen om het allemaal af te schrobben. Vervolgens moet u het opnieuw stylen, zodat het er weer prachtig uitziet.
Zelfs wanneer u slechts een beetje product aanbrengt en het aan de lucht laat drogen, bent u minstens een half uur bezig. Wie heeft tijd en zin om dat elke dag te doen?

Af en toe is valsspelen toegestaan.

FRESH AFFAIR IS DE EERSTE DROOGSHAMPOO MET EEN HEERLIJK PARFUM

Kérastase Fresh Affair Dry Shampoo geeft bad hair days geen kans en brengt uw haar onmiddellijk weer in model, zelfs als u geen tijd of zin hebt om het te wassen.Hier zijn vier redenen waarom Fresh Affair de ultieme redding is voor uw haar.

U hoeft uw haar een keertje niet te föhnen.

Met warmtetools spelen is leuk voor een nette look, maar voor de meesten onder ons is het niet haalbaar om dat elke dag te doen. Als u uw haar niet wast, hoeft u het ook niet te föhnen. Dankzij Fresh Affair kunt u de styling van gisteren nog een dagje houden. Verstuif de droogshampoo op het haar en borstel zacht uit vanaf de haarwortels. Absorbeert talg en verwijdert alle geurtjes. Ziezo. Helemaal klaar om te vertrekken.

Red uw hoofdhuid met vitamine E.

Elke dag uw haar wassen is prima, als u daarvoor tijd heeft. Soms wilt u uw haar en hoofdhuid een dagje met rust laten. Fresh Affair bevat vitamine E, zodat uw haar en hoofdhuid niet uitdrogen op de dagen dat u uw volledige haarroutine even overslaat.

Voel u steeds fris.

Het leuke aan Fresh Affair is dat u hem om het even wanneer kunt gebruiken en het vraagt slechts een paar seconden. U moet niet wachten tot u de tijd heeft om te douchen voor fris, luchtig en niet-vet haar. Tijdens uw middagpauze, na het werk, na het sporten of wanneer u in de spiegel kijkt en merkt dat uw haar wat plat ligt - u kunt Fresh Affair gebruiken om doorheen de dag op te frissen, telkens wanneer uw haar een boost nodig heeft. Hij is licht en laat geen residu achter. U kunt hem dus zo vaak gebruiken als u wenst.

PARFUMPROFIEL: GLOSSY NEROLI

Geniet de hele dag van heerlijk geurend haar.

Fresh Affair is geïnfuseerd met een heerlijk citrusachtig floraal parfum, ontwikkeld in samenwerking met de wereldwijd gekende parfumeur Fabrice Pellegrin.Wanneer u uw haar opfrist, krijgt u meteen ook een verkwikkende geurervaring die de hele dag houdt, terwijl u beweegt en steeds een geurspoor achterlaat.

De frisse topnoten van citroen vermengen zich met bergamot en mandarijn.
Het hart combineert galbanum met zonovergoten lavendel en vleugen van bittere sinaasappel. Het verkwikkende geurspoor combineert noten van witte muskus en jasmijnbloesem. Het GLOSSY NEROLI-parfum is een ode aan de frisheid. Het verspreidt een onweerstaanbare, verslavende geur.

Related Articles

De voordelen van een droogshampoo

Het leven gaat snel. Droogshampoo is het trucje om te kunnen blijven volgen. Geef bad hair days geen kans met Fresh Affair.


MEER INFORMATIE