Models Black and White
nieuw Blond Absolu

Nieuw Blond Absolu Cicaextreme Cicanuit

Het Blond Absolu verzorgingsgamma is aangevuld met Cicaextreme en Cicanuit. Ontdek meer over het volledige gamma.

Video Blond Absolu Kerastase

ONZE EERSTE HELENDE VERZORGING VOOR EXTREEM BLOND HAAR

Voor onze meest veeleisende blondines lanceert Kérastase een speciale uitbreiding, Blond Absolu Cicaextreme. Met een verbeterd duo van hyaluronzuur met een hoog en laag moleculair gewicht dat dieper doordringt dan ooit tevoren.

Tot 94% sterker en tot 85% meer gehydrateerd haar.

Koop Blond Absolu Cicaextreme in salon

Vind hier uw dichtstbijzijnde salon terugKoop Blond Absolu Cicaextreme online

Vind hier onze ecommerce partners terug in België en Luxemburg.


Een transformerende shampoo

Le Bain Cicaextreme
Shampoo-in-Cream

DE EERSTE ULTRA-HYDRATERENDE SHAMPOO-IN-CREAM VOOR NA HET ONTKLEUREN

Masque with Shadow

De Bain Cicaextreme Shampoo-in-Cream is een rijke, transformerende en wrijvingsloze shampoo-in-cream die het dilemma van reinigen versus uitdrogen elimineert. Geïnspireerd door de meest luxueuze huidverzorgingsproducten, is het een geheel nieuwe sensuele ervaring voor ontkleurd haar, met krachtige actieve ingrediënten zoals ons nieuwe hyaluronzuur duo en edelweiss olie. Het ziet eruit en voelt aan als een rijke dagcrème voor de huid, maar wanneer het op het haar wordt aangebracht, produceert het het meest luxueuze schuim. Het voelt na het uitspoelen schoon en zacht, een unieke voedende shampoo die goed is voor dagelijkse reiniging, of slechts één of twee keer per week als het haar bijzonder droog is.


Een herstellend haarmasker

Masque Cicaextreme

INTENS VOEDEND MASKER VOOR NA HET ONTKLEUREN

Masque with Texture

Een diep voedende behandeling is een absolute must voor verzorging na het ontkleuren. Toen onze meest veeleisende blondines vroegen om een nog krachtiger haarmasker, antwoordden we met Masque Cicaextreme. Deze diep herstellende behandeling tilt zorg na het ontkleuren tot het uiterste en biedt ultraherstellende zorg. Met onze geconcentreerde hyaluronzuur duo en edelweiss olie vermindert het luxe masker verdere breuk en houdt het blonde haar sterk en glanzend. Het is een geweldige dagelijkse verwennerij voor blondines die vaak ontkleuren en een heerlijke weekendtraktatie voor iedereen die extra zorg nodig heeft.


Een blondverzorgende haarolie

Huile Cicaextreme

INTENSE BLOND-VERSTERKENDE OLIE

Product with Shadow

Na het ontkleuren is het niet voldoende om alleen een shampoo en conditioner te gebruiken. Geblondeerd en verzwakt haar heeft de hele dag voeding nodig, als een schild om het te beschermen. Huile Cicaextreme is een onmiddellijke verzorging voor extreme blondines, in een kostbare geconcentreerde haarolie. Onze kenmerkende glazen fles bevat de sleutel tot volledig herstel na het ontkleuren. Huile Cicaextreme wordt aangebracht op nat of droog haar, het verzegelt de haarvezel en vermindert gespleten punten, waardoor het haar 91% sterker en 6x glanzender.


De juiste verzorging na het ontkleuren is cruciaal, dit kun je niet te makkelijk opvatten. Het verandert, vrij letterlijk, je haar. Door te ontkleuren wordt het pigment eigenlijk uit je haar verwijdert - en zo krijg je die heldere, lichte look die je wilt. Het resultaat is dat het proces je lokken ernstig kan verzwakken en gevoelig kan maken. Als je jouw haar niet zorgvuldig verzorgt, is blond haar vatbaar voor uitdroging, beschadiging, breuk en ziet het er over het algemeen niet mooi uit.

En dat willen we niet, right? Blond Absolu Cicaextreme verzorgingsgamma is wat je nodig hebt om je haar op de juiste manier te onderhouden op de cruciale dagen na het ontkleuren.

Blond Absolu

Welke blondine ben jij? Er zijn zoveel soorten blondines als er vrouwen in de wereld zijn.