Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

NIEUW DISCIPLINE

MASQUE CURL IDÉAL

Het eerste vorm-in-beweging masker met Pro-Kératine en Elastine voor weerbarstig gekruld haar.

find your nearest salon

Voordelen

VOORDELEN

Vermindering van volume en anti-frizz actie

Toepassing

TOEPASSING

Aanbrengen van de lengten tot de punten op gewassen en handdoekdroog haar. Inmasseren. 5 minuten laten inwerken. Grondig uitspoelen. Kan aangebracht worden op de hoofdhuid voor meer controle van de haarwortel.

haarverzorgende Technologie

TECHNOLOGIE

Pro-Kératine + Elastine: versterkt de draaipunten, verbetert de vezelelasticiteit en verzacht het haaroppervlak.   Cationische derivaten: voor een zachte en gladde haarvezel                                  

Siliconen: zorgt voor volume en controle  

Een uniek ritueel. Kérastase ontwikkelt het gepersonaliseerde 3-stappen schoonheidsritueel: Reinig, verzorg en modelleer, een zorgvuldig uitgekiende methode creëert subliem haar.

Deze eenvoudige stappen vormen een doelgerichte, in-salon behandeling. Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengt met een thuisverzorgingsprogramma.

Naar boven