Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

NIEUW DISCIPLINE KERASTASE CONTROLE-IN-BEWEGING

De eerste vorm-in-beweging verzorging voor weerbarstig haar: Discipline Fludéaliste voor stijl haar. Discipline Curl Idéal voor gekruld haar.

DISCIPLINE FLUIDÉALISTE

DISCIPLINE FLUIDÉALISTE

WEERBARSTIG, GEKRULD HAAR OP ZOEK NAAR VORM EN DEFINITIE

Voor  gekruld, weerbarstig haar dat op zoek is naar soepelheid, creërde Kérastase de 1ste vorm-in-beweging verzorging voor gekruld haar. Het geheim schuilt hem in de combinatie van Pro-Kératine met Elastine. De unieke eigenschappen zorgen ervoor dat het haar perfect gecontroleerd kan worden terwijl de elasticiteit van de haarvezel behouden wordt. Of u nu op zoek bent naar sensuele, dynamische of gedefinieerde krullen,  Curl Idéal is dé oplossing bij uitstek voor vrouwen met gekruld haar.

DISCIPLINE FLUIDÉALISTE

WEERBARSTIG HAAR, OP ZOEK NAAR GLADHEID

Voor weerbarstig, onhandelbaar haar dat op zoek is naar gladheid, ontwikkelde Kérastase een nieuwe expertise: controle-in-beweging. Aan de basis van Discipline Fludéaliste ligt het Morpho-Keratine™ complex, dat bestaat uit een tweede huid polymeer en Morpho-herstellende agenten. De haarvezel wordt omhuld en het meest onhandelbare haar wordt behandeld. Het haar is soepel, glanzend en uiterst beweeglijk.

DE WETENSCHAP VAN PERFECTE BEWEGING

DE WETENSCHAP VAN PERFECTE BEWEGING

DISCIPLINE KÉRASTASE ONTCIJFERD HET HAAR IN BEWEGING

Vrouwen hebben graag controle over hun haar maar wensen tegelijk ook graag beweging. Haar zo vrij als kunst vraag perfecte discipline. Kérastase slaagde erin om de beweging van het haar te ontcijferen dankzij de revolutionaire machine "Move Hair", die in staat is om duizenden bewegingen te analyseren en die haar in beweging kan bestuderen. 

DE WETENSCHAP VAN PERFECTE BEWEGING

Kérastase creërde Discipline, een gesofisticeerd gamma met de hoogste concentratie Pro-Kératine, in staat om het meest waarbarstige haar te temmen, maar tegelijk ook de harmonie van perfecte beweging te waarborgen.

STYLIST TIPS – DISCIPLINE Het advies van onze Kérastase kappers

STYLIST TIPS – DISCIPLINE

Eric pfalzgraf (oprichter van het merk coiff1rst) Alleen discipline maakt het mogelijk om perfect glad haar te creëeren

Als professional streef ik ernaar om de natuurlijke schoonheid van de vrouw te onthullen, dit kan zowel een natuurlijk als een gesophisticeerd zijn. Ik respecteer zo veel mogelijk de beweging van het haar - gekruld, wavy of stijl. Vroeger moest frizzy haar vaak agressieve behandelingen ondergaan om een glad resultaat te bekomen. Vandaag, danzij het gamme "Discipline", kunnen mijn klanten een glamoureus en glad effect verkrijgen. 

STYLIST TIPS – DISCIPLINE

De nieuwe Morpho-Keratine formule biedt het haar luchtigheid. Het gladmakend proces start in het salon waar we een 45 minuten durende intensieve verzorging geven waarbij de oppervlakte van het haar delicaat gladgemaakt wordt. Mijn klanten kunnen de verzorging van "Discipline" thuis verderzetten voor een zacht en natuurlijk resultaat. 

Een uniek ritueel. Kérastase ontwikkelt het gepersonaliseerde 3-stappen schoonheidsritueel: Reinig, verzorg en modelleer, een zorgvuldig uitgekiende methode creëert subliem haar.

Deze eenvoudige stappen vormen een doelgerichte, in-salon behandeling. Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengt met een thuisverzorgingsprogramma.

Naar boven