Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

RÉSISTANCE-THÉRAPISTE

SÉRUM THÉRAPISTE

Tweevoudig serum voor fijn en dik haar. Vernieuwende verzorging voor zeer verzwakte punten. 

find your nearest salon

Voordelen

Voordelen

De dubbele serum van Thérapiste combineert een herstellende crème textuur en een serum. VOOR WIE? Zeer beschadigd en over-behandeld haar. Geschikt voor dik haar. WAT DOET HET? Beschermt het haar tot 230°. De haarvezel is onmiddellijk hersteld. Het haar is beschermd voor hitte en vereenvoudigd het sylen. De punten zijn hersteld. 

Toepassing

Applications

Toepassen op gereinigd en handdoekdroog haar. Inmasseren op de lengtes en de punten. Het haar vervolgens drogen. Kan op nat haar toegepast worden of op droog haar als finishing touch. 

haarverzorgende Technologie

Technologie

HOE WERKT HET? FIBRA-KAP: compenseert voor de missende KAPs in de haarvezel. Heractiveert de natuurlijke productie. 

De collectie - Résistance Ontdek het Résistance gamma aangepast aan uw behoeftes

Een uniek ritueel. Kérastase ontwikkelt het gepersonaliseerde 3-stappen schoonheidsritueel: Reinig, verzorg en modelleer, een zorgvuldig uitgekiende methode creëert subliem haar.

Deze eenvoudige stappen vormen een doelgerichte, in-salon behandeling. Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengt met een thuisverzorgingsprogramma.

Leer meer over het 3-stappen schoonheidsritueel

Naar boven