Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

RÉSISTANCE-THÉRAPISTE

MASQUE THÉRAPISTE

Intensiv, rekonstruierende Pflege-Maske für kräftiges, stark strukturgeschädigtes und brüchiges Haar.

find your nearest salon

Voordelen

Voordelen

Het masker Thérapiste heeft een unieke romige textuur die tot in het hart van de haarvezel herstelt. VOOR WIE? Zeer beschadigd, overbehandeld haar. Geschikt voor dik haar. WAT DOET HET? Het haar is tot diep in het hart van de haarvezel hersteld. De haarvezel is opnieuw krachtig en elastisch. 

Toepassing

Applications

Toepassen op gereinigd en handdoekdroog haar. Op de lengtes en de punten inmasseren. Gedurende 5 min laten inwerken en uitspoelen. 

haarverzorgende Technologie

Technologie

HOE WERKT HET? FIBRA-KAP: compenseert voor de missende KAPs in de haarvezel. Heractiveert de natuurlijke productie. 

De collectie - Résistance Ontdek het Résistance gamma aangepast aan uw behoeftes

Een uniek ritueel. Kérastase ontwikkelt het gepersonaliseerde 3-stappen schoonheidsritueel: Reinig, verzorg en modelleer, een zorgvuldig uitgekiende methode creëert subliem haar.

Deze eenvoudige stappen vormen een doelgerichte, in-salon behandeling. Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengt met een thuisverzorgingsprogramma.

Leer meer over het 3-stappen schoonheidsritueel

Naar boven