Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

Kérastase instituten

Kérastase wordt gebruikt door de meest luxe en prestigieuze salons wereldwijd; van Parijs, New York, Londen, Milaan tot Tokyo en Hong Kong, Israel, India en Libanon naar Marokko en Australië.

Aanwezig in prachtige ruimte en gebruikt door opmerkelijk getalenteerde deskundigen. Kérastase combineert de effectiviteit van luxe met verfijnde diagnoses en gepersonaliseerde verzorging, de ultieme sleutel tot het bereiken van perfectie.

Rituelen De intens ontspannende beleving die een Kérastase behandeling uw biedt gaat gepaard met verfijnde technieken en high-performance haarverzorgingsproducten.

Een uitzonderlijk moment

Uw Kérastase advies kapper zal eerst een diagnose stellen om te verzekeren dat de producten die hij/zij gebruikt zijn afgestemd op de behoeften va uw haar. Getraind in effectieve technieken, biedt hij/zij u een diepe transformatie van het haar in een ontspannende omgeving. Uw zintuigen zullen ontwaken door een diepe, maar zachte massage, complete ontspanning voor uw lichaam en geest. Of u nu haast heeft, of zoekt naar een moment van ultieme ontspanning, uw Kérastase advieskapper zal het perfecte antwoord op uw behoeften vinden in een van onze rituelen.

Haarverzorging ritueel

 • DENSIFIQUE
  - REVITALISEREND RITUEEL - 20 MIN

  Creëert een dikkere haarmassa
  Voor fijn haar
  Voor mooi haar dat vanuit de bron gerevitaseerd wordt.

 • RÉSISTANCE
  - RITUEEL VOOR EEN DIEPGAANDE HERSTELLING - 20 MIN

  Herstelde haarvezel
  Voor zeer droog en overbehandeld haar
  De haarvezel wordt diepgaand hersteld en is opnieuw sterk en elastisch.

 • RÉFLECTION
  - RITUEEL VOOR EEN PERFECTE KLEUR -
  15 MIN

  Bescherming en glans
  Voor gekleurd haar
  Beschermt en behoudt de glans en de intensiteit van uw kleur voor stralend haar.

 • NUTRITIVE
  - RITUEEL VOOR EEN INTENSE VOEDING - 20 MIN

  Het haar voeden en beschermen tegen uitdroging
  Voor droog en gesensibiliseerd haar
  Een langdurige, optimale voeding van de wortel tot de punten.

 • DISCIPLINE
  - PROTOCOLE DISCIPLINE - 45 MIN

  Een verzorging voor langdurig gedisciplineerd haar
  Voor weerbarstig haar
  Het haar wordt getemd zonder zijn beweeglijkheid te verliezen, het haar is gemakkelijk te stylen.

Hoofdhuid verzorgingsritueel

 • SPÉCIFIQUE
  - REINIGEND RITUEEL - 15 MIN

  Reguleert en zuivert de hoofdhuid
  Voor een ontregelde hoofdhuid
  De peeling actie zuivert de hoofdhuid en herstelt het evenwicht optimaal.

 • DERMO-CALM
  - SPA HOOFDHUID RITUEEL - 20 MIN

  Welzijn en gezondheid van de hoofdhuid
  Voor een ontregelde hoofdhuid
  Onmiddellijk kalmerend effect voor een optimaal comfort en ontspanning.

Ster rituelen Exceptionele behandelingen, exclusief verkrijgbaar bij uw Kérastase salon.

FUSIO-DOSE

HET RITUEEL START MET EEN HAARDIAGNOSE

Het ritueel start met een haardiagnose. De primaire en secundaire behoefte van het haar wordt door de kapper vastgesteld. De primaire behoefte heeft betrekking op de conditie van het haar en bepaalt de keuze van de Concentré. De secundaire behoefte, in lijn met de specifieke behoeftes van de klant, bepaalt de keuze van de Booster. Na de professionele diagnose van het haar, stelt uw kapper het Fusio-Dose ritueel voor dat aangepast is aan uw behoeftes. Hij bereid de gepersonaliseerde verzorging op basis van geconcentreerde actieve ingrediënten voor om een verzorging op maat aan te kunnen bieden met een onmiddellijke en langdurige transformatie van het haar als resultaat. Het Fusio-Dose ritueel kan gecombineerd worden met een andere service in het salon zoals een kleuring, snit of brushing.

Exclusief beschikbaar in een Kérastase salon.

REALISEER UW DIAGNOSE IN HET SALON
ONTDEK FUSIO-DOSE

24-karaat ritueel

Duur: 20 min (vraag uw advieskapper naar de exacte duur)

 

Kérastase biedt een uitzonderlijke ervaring met het nieuwe 24-karaat ritueel.

 Een multi-sensorieel moment, waarin ultra-geconcentreerde en zeldzame oliën doordringen in het haar om het haar te sublimeren, voeden, beschermen en kracht te geven. 

Uw advieskapper beschikt over verschillende waardevolle oliën waarmee hij/zij het ritueel kan afstemmen op de persoonlijke behoeften van uw haar. Het luxe 24-karaat ritueel combineert gepersonaliseerde behandelingen met massage technieken zodat het haar schittert als nooit tevoren.

Ontdek het gamma

Voorbereiding op uw salon bezoek Bereid het bezoek voor, bepaal welke verzorging past bij u haartype en selecteer de locatie waar een deskundige u zal ontvangen.

Uw persoonlijke diagnose

U kunt een samenvatting maken van de behoeften van uw haar en uw schoonheidswensen. Een perfecte voorbereiding op uw bezoek, waar uw Kérastase advieskapper u verder zal helpen om een verzorgingprogramma en de juiste behandelingen voor u samen te stellen.

Vind uw salon

Vind een salon bij u in de buurt, bekijk onze Kérastase salons en instituten. Hier vind u uw dichtstbijzijnde salon waar u een uniek moment zal beleven in de deskundige handen van uw Kérastase advies kapper.

Salon locator
Naar boven