Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

Elixir Ultime

Metamorphoil

De meest verfijnde dagcrème voor het haar.

find your nearest salon

Voordelen

Voordelen

Elixir olie, het summum van verfijning, nu beschikbaar in een crème. Verfijnd en luchtig, een legendarische formule om de elegantie van perfect gecontroleerd haar met sublieme glans en een uitzonderlijke beweeglijkheid te creëren.

Toepassing

Applications

Voor het wassen: gebruik vóór het wassen om het haar voor te bereiden. Intensieve verzorging: gebruik als leave-in verzorger wanneer het haar om een intensieve verzorging vraagt. Voor het föhnen: gebruik vóór het föhnen om het haar te verrijken met de actieve ingrediënten en een onmiddelijke transformatie te bewerkstelligen. Finishing touch: perfectioneert het haar en kalmeert frizz.

haarverzorgende Technologie

Technologie

De collectie - Elixir Ultime Ontdek het Elixir Ultime programma dat aangepast is aan uw behoefte

Een uniek ritueel. Kérastase creëert een gepersonaliseerd schoonheidsritueel in 3 stappen : reinigen, verzorgen en modelleren met specifieke handelingen die het haar sublimeren. Dit 3 stappen programma is eenvoudig en start met een specifieke behandeling in het salon die u nadien thuis kan opvolgen.

Ontdek het schoonheidsritueel

Naar boven