Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

DENSIFIQUE

DENSIMORPHOSE

Verdikkende mousse HYALURONIC + GLUCO-PEPTIDES

find your nearest salon

Voordelen

VOORDELEN

Geeft volume en substantie zonder te verzwaren. Het haar is weerbaarder en geregenereerd van aanzet tot punt. 

Toepassing

TOEPASSING

Schudt de fles voor gebruik. Breng een dot ter grootte van een sinaasappel aan op gewassen en handdoekdroog haar. Verdeel de mousse met een kam van wortel tot punten, concentrerend op de haarlengten. Style het haar daarna. 

haarverzorgende Technologie

TECHNOLOGIE

Hyaluron-zuur: natuurlijk zout dat hydrateert en veerkracht geeft
Gluco-peptide: dringt binnen in de diepste lagen van het haarzakje om oneffenheden te compenseren
Ceramiden: versterken de haarvezels

Haaruitval en verlies aan haardichtheid zijn twee verschillende problemen en worden bij Kérastase elk op hun manier aangepakt. Om het geschikte ritueel voor u te bepalen, volg deze eenvoudige regel:

- Als u zichtbare haaruitval heeft, maar geen afname van uw haarlijn, dan is Densifique ideaal voor u.

- Als u een afname van uw haarlijn constateert en pieken van haaruitval heeft dan is Aminexil (link specifieke collectie) het juiste gamma voor u.

Als u niet echt zeker bent, zal een Kerastase advies kapper  (lounge koppeling locator) u begeleiden bij het kiezen van het aangepaste ritueel op basis van uw behoeften.

Naar boven