Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

Densifique VERZORGING VOOR VERHOGING VAN DE HAARDICHTHEID

In 2016 creërde Kérastase twee Densifique rituelen aangepast aan de specifieke behoeften van mannen en vrouwen. Beide programma's combineren glycobiologier met Stemoxydine® voor dikker, voller en meer haar  vol vitaliteit.

 

* Klinische test, 101 proefpersonen versus placebo. dagelijkse toepassing gedurende 3 maanden.

HET WONDER VAN VOLLER EN DIKKER HAAR Ontdek de innovatie

HET WONDER VAN VOLLER EN DIKKER HAAR

De wetenschap van glycanen Een nieuwe know-how

In 2016,combineert de nieuwe Densifique formule voor het eerst Stemoxydine® met het glycan complex en texturiserende polymeren om de haardichtheid te verhogen. Voor het eerst in de geschiedenis betreedt Kérastase  de wereld van de biologie van de folikel door het introduceren van glycobiologie, de wetenschap van glycanen, bekroond met 7 Nobelprijs.

Vanaf de eerste toepassing heeft de vezel meer body. Na 3 maanden neemt de hoeveelheid haren per cm² aanzienlijk toe met meer dan 1.000 nieuwe haren. *

*Klinische studie in verband met de dagelijkse toepassing van de kuur v.s. placebo gedurende 3 maanden op 101 mannen.

HET WONDER VAN VOLLER EN DIKKER HAAR

Breng 's ochtends of' s avonds 1 flesje per dag gedurende 3 maanden op een natte of droge hoofdhuid. 

STAP 1. Open het flesje en bevestig de applicator.

STAP 2. Beweeg de applicator over de hoofdhuid om het product aan te brengen.

STAP 3. Verdeel het haar en breng aan in de richting van de gebruikelijke coiffage.

STAP 4. Masseer de hoofdhuid met de vingertoppen om het product te verdelen en goed te laten inwerken. 

Densifique Homme Ontdek de nieuwe routine

Densifique Homme

Densifique Homme Specifieke behoeften, doelgerichte antwoorden

Omdat de capillaire harmonie essentieel is voor het mannelijke charisma, voldoet Kérastase aan het verlangen van de mannen met een op maat gemaakt routine naar gelang hun behoeften. Terwijl meerdere factoren een sleutelrol spelen bij het verlies van haardichtheid, speelt de aanwezigheid van testosteron bij het remmen van de activiteit van de follikel een belangrijke rol.

Daarom komt het probleem van verlies van haardichtheid voornamelijk voor bij mannen, dit probleem wordt gekenmerkd door een geleidelijke verdunning van de haardiameter en een vermindering van de hoeveelheid haar in het frontale gebied. Cyclus na cyclus, wordt de follikel kleiner en zal die uiteindelijk verdwijnen. 

Densifique Homme

Kérastase beantwoordt aan de behoeften van mannen met een 3 maand durend ritueel dat de verschillende factoren die bijdragen tot verlies aan haarmassa aanpakken: Stemoxydine®, molecule die de haardichtheid van het haar bevordert, Glycan complex afgeleid van de glycobiologie, beide moleculen samen genereren haar dat dikker is en meer body heeft.  Arginine zorgt voor de opname van voedingsstoffen door de wortels en bevordert de microcirculatie van de hoofdhuid, biotine of vitamine B6, verbetert de kwaliteit van het haar en texturiserende polymeren geven de haarvezel zichtbaar meer textuur en body. 

Haaruitval en verlies aan haardichtheid zijn twee verschillende problemen en worden bij Kérastase elk op hun manier aangepakt. Om het geschikte ritueel voor u te bepalen, volg deze eenvoudige regel:

- Als u zichtbare haaruitval heeft, maar geen afname van uw haarlijn, dan is Densifique ideaal voor u.

- Als u een afname van uw haarlijn constateert en pieken van haaruitval heeft dan is Aminexil (link specifieke collectie) het juiste gamma voor u.

Als u niet echt zeker bent, zal een Kerastase advies kapper  (lounge koppeling locator) u begeleiden bij het kiezen van het aangepaste ritueel op basis van uw behoeften.

Naar boven