Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

SPÉCIFIQUE

CURE APAISANTE

Een kuur van vier weken, ontwikkeld om de ongemakken van de hoofdhuid zoals jeuk, irritatie en ontstekingen te verzachten, voor direct resultaat.

find your nearest salon

Voordelen

VOORDELEN

1. Kalmeert de hoofdhuid.

2. Beschermt tegen oxidatieve stress.

3. Beschermt tegen externe factoren en verlicht en beschermt de hoofdhuid.

4. Na 4 weken voelden 98% van de mensen die de kuur hebben getest een verlicht gevoel van de hoofdhuid en minder jeuk. 

Toepassing

TOEPASSING

Breng 3 keer per week aan op handdoek droog of droog haar gedurende 4 weken. Breng aan op de hoofdhuid en masseer met vingertopen. Style daarna het haar als gewenst. Leave-in.

haarverzorgende Technologie

TECHNOLOGIE

PS 21 5000 PPM: verlicht de hoofdhuid. Kalmeert.  Rhamnose: een anti-verouderings suiker, die de flexibiliteit van de hoofdhuid garandeert. AOX Complex: beschermt tegen oxidatieve stress. 

HET GAMMA VOOR GEVOELIGE HOOFDHUID Ontdek de verzachtende behandeling van Spécifique

Het Spécifique gamma is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen zoals gevoelige hoofdhuid, jeuk, roos, haarverlies en vette hoofdhuid te verhelpen. De producten binnen deze lijn zijn gecreëerd om deze verschillende problemen te verhelpen en een gezonde hoofdhuid te onthullen. Een in-salon expert zal allereerst de behoeften van de hoofdhuid vaststellen. Aan de hand van dit profiel zal een 3-stappen programma voor thuis uit de Spécifique lijn gekozen worden, om ervoor te zorgen dat het haar en de hoofdhuid mooi en gezond zal worden.

Ontdek het beauty ritueel

Naar boven