Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

SPÉCIFIQUE GEVOELIGE HOOFDHUID INTENSE VERZACHTENDE WERKING,
ONMIDDELIJKE VERLICHTING

Dit gamma is ontwikkeld voor het behandelen van de gevoelige hoofdhuid. Voor het verzachten van allerlei ongemakken zoals roodheid, jeuk en irritatie. De hoofdhuid is intens en direct verlicht - de eerste stap naar een gerevitaliseerde en soepele hoofdhuid. 

SPÉCIFIQUE INNOVATIE Ontdek de innovaties

SPÉCIFIQUE INNOVATIE

HET VERZACHTENDE GAMMA VAN KÉRASTASE EEN NIEUWE HAAR- EN HOOFDHUID TECHNOLOGIE

Verontreiniging, stress, hormonale verstoringen of bepaalde diëten, elke dag worden we blootgesteld aan factoren die de balans van de hoofdhuid beïnvloeden. Deze factoren kunnen ongemakken zoals roodheid, irritatie en ontstekingen aan de hoofdhuid veroorzaken.

Corrigeer, voorkom, bescherm.

De beste anti-oxidanten zijn gecombineerd om de hoofdhuid te reinigen, verlichten en te beschermen tegen alle ongemakken. Vervuilende deeltjes zijn een belangrijke oorzaak voor hoofdhuidproblemen en worden verwijderd, terwijl de hoofdhuid gekalmeerd wordt. Het nieuwe AOX Complex, met L-Carnosine, Vitamine E en Moringa extract, behandelt de hoofdhuid en beschermt tegen terugval. 

SPÉCIFIQUE INNOVATIE

Deze innovatieve combinatie bevat ook Rhamnose en PS21, die tegen jeuk en hoofdhuidongemakken optreden door een koele sensatie na te laten. De hoofdhuid is gekalmeerd en beschermd tegen externe factoren.

HET GAMMA VOOR GEVOELIGE HOOFDHUID Ontdek de verzachtende behandeling van Spécifique

Het Spécifique gamma is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen zoals gevoelige hoofdhuid, jeuk, roos, haarverlies en vette hoofdhuid te verhelpen. De producten binnen deze lijn zijn gecreëerd om deze verschillende problemen te verhelpen en een gezonde hoofdhuid te onthullen. Een in-salon expert zal allereerst de behoeften van de hoofdhuid vaststellen. Aan de hand van dit profiel zal een 3-stappen programma voor thuis uit de Spécifique lijn gekozen worden, om ervoor te zorgen dat het haar en de hoofdhuid mooi en gezond zal worden.

Ontdek het beauty ritueel

Naar boven