Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

SPÉCIFIQUE

CURE ANTI-PELLICULAIRE

Een geconcentreerde anti-roos behandeling van 4 weken om roodheid, jeuk en roos te voorkomen. Zichtbaar en langdurig resultaat.

find your nearest salon

Voordelen

TOEPASSING

Breng gedurende 4 weken 3 keer per week aan op droog of handdoekdroog haar aan. Één dosis is één applicatie. Breng aan op de hoofdhuid en masseer met vingertoppen. Coiffeer daarna het haar als gewenst. Leave-in.

Toepassing

TECHNOLOGIE

Octopirox 2500 PPM: helpt om roos te verminderen en de hoofdhuid diep te reinigen.

Rhamnose: een anti-verouderingssuiker, die de flexibiliteit van de hoofdhuid garandeert.

AOX Complex: beschermt tegen oxidatieve stress. 

haarverzorgende Technologie

TECHNOLOGIE

Octopirox 2500 PPM: helpt om roos te verminderen en de hoofdhuid diep te reinigen. Rhamnose: een anti-verouderingssuiker, die de flexibiliteit van de hoofdhuid garandeert. AOX Complex: beschermt tegen oxidatieve stress. 

HET ANTI-ROOS GAMMA Ontdek de Spécifique anti-roos behandeling

Het Spécifique gamma is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen als gevoelige hoofdhuid, jeuk, roos, haarverlies en vette hoofdhuid te verhelpen. De producten binnen deze lijn zijn gecreëerd om deze verschillende problemen te verhelpen en een gezonde hoofdhuid te onthullen. Een in-salon expert zal allereerst de behoeften van de hoofdhuid vaststellen. Aan de hand van dit profiel zal een 3-stappen programma voor thuis uit de Spécifique lijn gekozen worden, om ervoor te zorgen dat het haar en de hoofdhuid mooi en gezond zal worden.

Ontdek het beauty ritueel

Naar boven