Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

SPÉCIFIQUE ANTI-ROOS 2 maanden zonder
terugval*

Het anti-roos gamma is ontwikkeld als een efficiënte behandeling tegen vette en droge schilfers, speciaal gemaakt om de hoofdhuid gezond en zuiver te houden en het haar licht aan te laten voelen.

SPÉCIFIQUE INNOVATIE Ontdek de innovaties

SPÉCIFIQUE INNOVATIE

HET ANTI-ROOS GAMMA VAN KÉRASTASE Een nieuwe hoofdhuid wetenschap

Verontreiniging, stress, hormonale verstoringen of bepaalde diëten; elke dag wordt de hoofdhuid blootgesteld aan factoren die de balans van de hoofdhuid beïnvloeden. Wanneer de hoofdhuid niet in balans is, kan er roos optreden.                                          

Corrigeer. Voorkom. Bescherm.

Voor het eerst zijn alle beste anti-oxidanten en actieve ingrediënten gecombineerd om roos tegen te gaan. De hoofdhuid is gezuiverd en beschermd dankzij het nieuwe AOX complex met L-Carnosine, Vitamine E en het Moringa Extract. 

SPÉCIFIQUE INNOVATIE

Gecombineerd met Rhamnose, een plantaardige suiker, met anti-verouderings eigenschappen, combineert het anti-roos gamma voor het eerst de drie meest krachtige anti-roos extracten: Salicylzuur, Zink Pyrithine en Octopirox. Deze samenstelling zorgt voor geen terugval gedurende 2 maanden*. *Klinisch getest op 43 mensen.

HET ANTI-ROOS GAMMA Ontdek de Spécifique anti-roos behandeling

Het Spécifique gamma is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen als gevoelige hoofdhuid, jeuk, roos, haarverlies en vette hoofdhuid te verhelpen. De producten binnen deze lijn zijn gecreëerd om deze verschillende problemen te verhelpen en een gezonde hoofdhuid te onthullen. Een in-salon expert zal allereerst de behoeften van de hoofdhuid vaststellen. Aan de hand van dit profiel zal een 3-stappen programma voor thuis uit de Spécifique lijn gekozen worden, om ervoor te zorgen dat het haar en de hoofdhuid mooi en gezond zal worden.

Ontdek het beauty ritueel

Naar boven