Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

SPÉCIFIQUE

MASQUE HYDRA-APAISANT

Een diepe verzorging met verzachtende werking die de hoofdhuid hydrateert. Voor alle haartypen en voor de gevoelige hoofdhuid. Laat een frisse sensatie op de hoofdhuid na en soepele haren.  

find your nearest salon

Voordelen

VOORDELEN

1. Zuiverende en voedende eigenschappen.

2. Laat een koel en verzachtend gevoel achter op de hoofdhuid.

3. Zorgt voor zachtheid en behoud van de lichtheid.

4. Anti-oxidanten voor een gezonde hoofdhuid. 

Toepassing

TOEPASSING

Breng aan op de hoofdhuid van vochtig haar. Masseer van de lengten tot aan de punten. Laat 3 minuten inwerken en spoel grondig uit. 

haarverzorgende Technologie

TECHNOLOGIE

L-Carnosine: een anti-oxidant die de problemen voorkomt die door externe factoren zoals verontreiniging, sigaretten-rook of zon verzoorzaakt worden.

Vitaminue E: een sterke antioxidant die tegen externe factoren beschermt maar ook het haar beschermt en het vervagen van de natuurlijke haarkleur tegengaat.

Moringa: een extract dat de hechting van vervuilende deeltjes tegengaat, de glans bevorderd, en het doorkammen vergemakkelijkt.

Siliconenvrij. 

HET ANTI-CHUTE GAMMA Ontdek de anti-haaruitval behandeling van Spécifique

Het Spécifique gamma is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen zoals gevoelige hoofdhuid, jeuk, roos, haarverlies en vette hoofdhuid te verhelpen. De producten binnen dit gamma zijn gecreëerd om deze verschillende problemen te verhelpen en een gezonde hoofdhuid te onthullen.

Een in-salon expert zal allereerst de behoeften van de hoofdhuid vaststellen. Aan de hand van dit profiel zal een 3-stappen programma voor thuis uit de Spécifique lijn gekozen worden, om ervoor te zorgen dat het haar en de hoofdhuid mooi en gezond zal worden.

Ontdek het beauty ritueel

Naar boven