Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

SPÉCIFIQUE ANTI-CHUTE HAAR
VERSTERKT
IN 1 WEEK*

Het Spécifique gamma anti-chute is ontwikkeld om het haarvelies tegen te gaan, door de hoofdhuid beter in staat te stellen het haar vast te houden bij de wortel en soepel te houden. Dit leidt tot de groei van nieuw en sterker haar en  zichtbaar effect in slechts 1 week*.

*Getest op 124 personen. 

SPÉCIFIQUE INNOVATIE Ontdek de innovaties

SPÉCIFIQUE INNOVATIE

HET ANTI-CHUTE GAMMA VAN KÉRASTASE EEN NIEUWE HOOFDHUID WETENSCHAP

Verontreiniging, stress, hormonale verstoringen of bepaalde diëten, elke dag worden we blootgesteld aan factoren die de balans van de hoofdhuid beïnvloeden. Het nieuwe gamma anti-chute van Spécifique is daarom ontwikkeld om dunner wordend haar en haaruitval tegen te gaan en de groei van nieuw haar te activeren en het haar aan te sterken.

Corrigeer, voorkom, bescherm.

Voor het eerst, zijn alle beste anti-oxidanten en actieve ingrediënten gecombineerd. De hoofdhuid is beschermd tegen de schade van oxidatieve stress door het AOX complex met L-Carnosine, Vitamine E en het Moringa Extract. 

SPÉCIFIQUE INNOVATIE

Ontdek het gamma tegen haaruitval, met stimulerende eigenschappen om de haarvezelproductie te versnellen en de haarvezel te versterken. Met Aminexil, een klinisch bewezen* ingrediënt dat de haartuival terugbrengt in slechts 1 week**, zorgt dit gamma voor krachtige, nieuwe haarfollikels, die sterker zijn en minder gevoelig voor breuk. Het haar is dikker en veerkrachtiger, en makkelijker te coifferen. Geen vettigheid bij de wortels.

* Klinisch getest op 130 mensen. **Customer test op 124 mensen.

HET ANTI-CHUTE GAMMA Ontdek de anti-haaruitval behandeling van Spécifique

Het Spécifique gamma is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen zoals gevoelige hoofdhuid, jeuk, roos, haarverlies en vette hoofdhuid te verhelpen. De producten binnen dit gamma zijn gecreëerd om deze verschillende problemen te verhelpen en een gezonde hoofdhuid te onthullen.

Een in-salon expert zal allereerst de behoeften van de hoofdhuid vaststellen. Aan de hand van dit profiel zal een 3-stappen programma voor thuis uit de Spécifique lijn gekozen worden, om ervoor te zorgen dat het haar en de hoofdhuid mooi en gezond zal worden.

Ontdek het beauty ritueel

Naar boven