Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

Résistance Herstel verzwakt haar van binnenuit.

Kérastase Résistance herstelt de interne haarstructuur van haar dat verzwakt is door externe invloeden en geeft meer kracht, elasticiteit en weerstand. Het geregenereerde haar ziet er prachtig en gezond uit.

RÉSISTANCE-THÉRAPISTE REVOLUTIE Ontdek de innovaties

RÉSISTANCE-THÉRAPISTE REVOLUTIE

THE HAIR FIBER RENEWAL CARE Een ongelooflijke wetenschappelijke ontdekking :
KAPS

KAPS : Keratin associated proteins Keratine is een essentieel component van het haar, het is de ruggengraat van de interne vezelstructuur. Het draagt bij aan de cohesie van de haarvezel en diens ongelooflijke stevigheid. KAPS zijn micro-proteïnen die de keratine in de haarvezel bij elkaar brengen en samenhouden. De haarvezel bestaat voor 50% uit KAPS. Wanneer het haar beschadigd is, verdwijnen de KAPS en verzwakt de haarstructuur. 

RÉSISTANCE-THÉRAPISTE REVOLUTIE

Baanbrekende innovatie : FIBRA-KAPS worden geassocieerd met Sève de Résurrection. Het extract van de Sève de Résurrection geeft het haar de kans om op te leven, zelfs na meerdere jaren van verzwakking. 

De collectie - Résistance Ontdek het Résistance gamma aangepast aan uw behoeftes

Een uniek ritueel. Kérastase ontwikkelt het gepersonaliseerde 3-stappen schoonheidsritueel: Reinig, verzorg en modelleer, een zorgvuldig uitgekiende methode creëert subliem haar.

Deze eenvoudige stappen vormen een doelgerichte, in-salon behandeling. Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengt met een thuisverzorgingsprogramma.

Leer meer over het 3-stappen schoonheidsritueel

Naar boven