Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

Soleil Bescherm, repareer en sublimeer. Volmaakt haar onder de zon.

25 jaar expertise in haarbescherming en het mooier maken van haar onder de zon. Het winnende trio van een Bad, Masker en een microverstuiver beschermen, herstellen, voeden en modelleren het haar. Laat het haar schitteren onder de zon.

Styling tips – Soleil Alle tips&Trucs van onze Kérastase advieskappers

Styling tips – Soleil

ERIC PFALZGRAF (OPRICHTER VAN DE COIFF1RST) Bescherm haar onder de zon

"Wanneer mijn klanten naar een zonnige bestemming gaan, geef ik ze altijd producten mee zodat ze voorzorgsmaatregelen kunnen treffen tegen de zon. Gedurende de zomer is het haar meer blootgesteld aan UV-Straling, dit kan het haar verzwakken en de kleur beschadigen. Het "Soleil" gamma van Kérastase biedt gepersonaliseerde zonbescherming, producten die de haarvezel beschermen. "Huile Celeste" voorkomt uitdroging van het haar door een beschermende laag toe te voegen die het haar glad en glanzend maakt."

Styling tips – Soleil

"De "Soleil" range beschermt het haar tegen de effecten van UV-Straling en water, het biedt producten afgestemd op de conditie van het haar. Voor zeer gevoelig haar bijvoorbeeld, prefereer ik de reparerende eigenschappen van het herstellende after-sun masker. Het haar beschadigd dus niet meer perse tijdens de zomer."

DE COLLECTIE - SOLEIL Ontdek het Soleil programma afgestemd op de behoeften van uw haar

Een uniek ritueel. Kérastase ontwikkelt het gepersonaliseerde 3-stappen schoonheidsritueel: Reinig, verzorg en modelleer, een zorgvuldig uitgekiende methode creëert subliem haar.
Deze eenvoudige stappen vormen een doelgerichte, in-salon behandeling. Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengt met een thuisverzorgingsprogramma.

Ontdek het 3-stappen schoonheidsritueel

Naar boven