Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

Initialiste Activeer de groei van sterker, glanzender haar.

Initialiste heeft een revolutie teweeggebracht op het gebied van haarverzorging door zich direct te richten op het haarzakje, het levende deel van het haar. Effectiviteit op de bron voor sterker, glanzender en mooier haar.

Kappersadvies - Initialiste Al het advies van onze Kérastase advieskappers.

Kappersadvies - Initialiste

ERIC PFALZGRAF (COIFF1RST OPRICHTER) Een revolutionair serum geregenereerd haar

"Het verzorgen van het haar van vrouwen is minutieus werk voor mij. Advanced Scientific Research zorgt voor steeds meer doelgerichte oplossingen voor hun behoeften."

Kappersadvies - Initialiste

""Initialiste" serum is een fundamenteel keerpunt in de zoektocht naar een geavanceerde technologie voor haarverzorging: het is het eerste verjongende serum met regeneratieve werking dat rechtstreeks doordringt tot de haarzakjes, waaruit het haar groeit en haar versterkt en verfraait. Zijn krachtige middelen zoals stamcellen en het ceramidesysteem, zorgt voor een impuls van de haargroei bij de bron. "Initialiste" voltooit het 3-stap routineritueel van Kérastase "Reinig, verzorg, modelleer" dankzij zijn regenererende werking. Er zit puur genot in de applicatie van een paar druppels van dit serum en het haar inmasseren. Het is een schoonheidstechniek die alle vrouwen thuis kunnen herhalen. De combinatie van geavanceerde technologie en plezierige applicatie komt terug in Initialiste en is geschikt voor alle vrouwen (en voor mij ook)."

De collectie - Initialiste Ontdek het op maat gemaakte Initialiste programma

Een uniek ritueel. Kérastase ontwikkelt het gepersonaliseerde 3-stappen schoonheidsritueel: Reinig, verzorg en modelleer, een zorgvuldig uitgekiende methode creëert subliem haar.
Deze eenvoudige stappen vormen een doelgerichte, in-salon behandeling. Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengt met een thuisverzorgingsprogramma.

Leer meer over het 3-stappen schoonheidsritueel

Naar boven