Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

NIEUW SPÉCIFIQUE OVERTOLLIG TALG Reinigt de haarwortel,
hydrateert de gevoelige
haarlengten. 

Het gamma tegen vet haar is ontwikkeld voor de vette hoofdhuid en gevoelige haarlengten. Gecreëerd om de aanmaak van overtolig talg te elimineren en de gevoelige gebieden van het haar te herstellen en te voeden. De hoofdhuid is gereinigd, het haar voelt zachter. 

SPÉCIFIQUE INNOVATIE Ontdek de innovaties

SPÉCIFIQUE INNOVATIE

HET ZUIVERENDE GAMMA VAN KÉRASTASE EEN NIEUWE HOOFDHUID TECHNOLOGIE

Verontreiniging, stress, hormonale verstoringen of bepaalde diëten, elke dag worden we blootgesteld aan factoren die de balans van de hoofdhuid beïnvloeden. Overtollig talg kan een symptoon zijn van de invloeden van deze factoren.

Corrigeer, voorkom, bescherm.

Kérastase Spécifique combineert de beste reinigende ingrediënten om het haar bij de wortel diep te reinigen. Deze formule elimineert de productie van overtollig talg, om de natuurlijke balans van de hoofdhuid te herstellen.

SPÉCIFIQUE INNOVATIE

De actieve ingrediënten zijn zowel Glycine als Vitamine B6, die het haar voeden. Dit duo reguleert tevens ook de aanmaak van overtollig talg en een homogene voeding van de lengten. De hoofdhuid is gezond en gereinigd en het haar blijft zacht en glanzend. 

HET GAMMA VOOR OVERTOLLIG TALG Ontdek de zuiverende behandeling van Spécifique

Het Spécifique gamma is ontwikkeld om hoofdhuidproblemen zoals gevoelige hoofdhuid, jeuk, roos, haarverlies en vette hoofdhuid te verhelpen. De producten binnen dit gamma zijn gecreëerd om deze verschillende problemen te verhelpen en een gezonde hoofdhuid te onthullen.

Een in-salon expert zal allereerst de behoeften van de hoofdhuid vaststellen. Aan de hand van dit profiel zal een 3-stappen programma voor thuis uit de Spécifique lijn gekozen worden, om ervoor te zorgen dat het haar en de hoofdhuid mooi en gezond zal worden.

Naar boven