Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

NUTRITIVE

NECTAR THERMIQUE

Een voedende melk die ontwikkeld voor droog haar met een thermo-protectie voor haar dat blootgesteld wordt aan stylings toestellen. "Kérastase was het eerste merk dat een thermo-actieve verzorging heeft ontwikkeld." Hervé Weber

find your nearest salon

Voordelen

VOORDELEN

1. Beschermt het haar tegen de hitte van een brushing
2. vereenvoudigt de styling
3. Dubbele actie : anti-dof, anti-droog
4. De haarvezel is diepgaand gevoed
5. Een ongekende glans

Toepassing

TOEPASSING

Een kleine hoeveelheid Nectar Thermique op gereinigd en handdoekdroog haar toepassen

haarverzorgende Technologie

TECHNOLOGIE

COMPLEXE IRIS ROYAL :

- Extrait de Gelée Royale pour une action de douceur et de protection, avec une grande richesse en nutriments (Glucides, Proteins et Lipides).
- Extrait de Rhizome d’Iris pour une protection anti-oxydante pour un résultat anti-sécheresse longue-durée.
- Xylose : protège le cheveu de la chaleur.
- Siccative Linseed oil : pour une brillance et une douceur intense.

HET GAMMA - DE NIEUWE NUTRITIVE Ontdek de nieuwe routine Nutritive aangepast aan uw haarbehoefte

De collectie Kérastase Nutritive is een gamma van voedende producten voor droog haar om het haar weer soepel te maken en een onweerstaanbaar zacht gevoel te geven. Kérastase pakt de oorzaak van de uitdroging van de haarvezel aan en biedt drie verzorgingsroutines aan om elk niveau van uitdroging aan te pakken.

Een professionele diagnose in een Kérastase salon zal de nood van uw haar in kaart kunnen brengen. Het niveau van uitdroging van het haar zal bepaald worden (licht droog haar, droog haar of zeer droog haar) om een perfecte behandeling aan te kunnen bieden. Op basis van deze diagnose zal een gepersonnaliseerd Nutritive programma voorgesteld worden dat bestaat uit drie eenvoudige handelingen om het haar diepgaand te voeden, en dit gedurende verschillende weken.

Ontdek de Nutrive Touch.

Leer meer over het 3-stappen schoonheidsritueel

Naar boven