Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

NUTRITIVE

CRÈME MAGISTRALE

Deze exceptionele voedende crème is ontwikkeld om zeer droog haar te behandelen en te texturiseren. v

find your nearest salon

Voordelen

VOORDELEN

1. Biedt souplesse en glans
2. Biedt een intens voedende sensatie
3. Geeft een luchtige afwerking
4. Biedt een optimale thermo-protectie

Toepassing

TOEPASSING

Toepassen op gewassen en handdoekdroog haar voor de brushing. Op de lengten en de punten verdelen. Het haar brushen. Niet uitspoelen.  

En/Of    

Toepassen op droog haar na de brushing als een finale touch. Niet uitspoelen.

haarverzorgende Technologie

TECHNOLOGIE

COMPLEXE IRISOME 4600 PPM + BENZOE HARS:

- Irisome 4600ppm, het meest voedende ingrediënt.
- Gluco-actif om het gevoede evenwicht van de haarvezel te herstellen van de haarwortel tot de punten en om het haar te beschermen tegen uitdroging.  
- Iris Rhizome extract met een anti-oxidant bescherming voor een langdurig anti-uitdrogings resultaat.
- De benzoë hars die in staat is om het voedingswaarde proces te reguleren
- Ceramide en Xylose om de haarvezel tegen warmte te beschermen.  
- Texture Nutribalm voor een betere penetratie op de lengts en een perfecte bescherming tot aan de punten. Aan de basis van deze formule liggen ingrediënten die glans geven en soepelheid. 

HET GAMMA - DE NIEUWE NUTRITIVE Ontdek de nieuwe routine Nutritive aangepast aan uw haarbehoefte

De collectie Kérastase Nutritive is een gamma van voedende producten voor droog haar om het haar weer soepel te maken en een onweerstaanbaar zacht gevoel te geven. Kérastase pakt de oorzaak van de uitdroging van de haarvezel aan en biedt drie verzorgingsroutines aan om elk niveau van uitdroging aan te pakken.

Een professionele diagnose in een Kérastase salon zal de nood van uw haar in kaart kunnen brengen. Het niveau van uitdroging van het haar zal bepaald worden (licht droog haar, droog haar of zeer droog haar) om een perfecte behandeling aan te kunnen bieden. Op basis van deze diagnose zal een gepersonnaliseerd Nutritive programma voorgesteld worden dat bestaat uit drie eenvoudige handelingen om het haar diepgaand te voeden, en dit gedurende verschillende weken.

Ontdek de Nutrive Touch.

Leer meer over het 3-stappen schoonheidsritueel

Naar boven