Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

DISCIPLINE

Keratine Thermique

Gladmakende, disciplinerende thermo-actieve melk. Anti-frizz. 

find your nearest salon

Voordelen

VOORDELEN

Keratine Thermique beschermt weerbarstig haar tegen de hitte tijdens het drogen en vergemakkelijkt de blow-dry. Maakt haaroneffenheden glad, polijst en voedt de haarvezel. Anti-frizz en anti-humiditeit actie. Voor een perfect, glanzend resultaat.  

Toepassing

TOEPASSING

Aanbrengen op gewassen en handdoekdroog haar. Inmasseren van de haarlengten tot de punten. Overgaan tot de blow-dry of de styling. Leave-in. 

haarverzorgende Technologie

TECHNOLOGIE

Glaçage Thermo-Seal : Maakt haaroneffenheden glad, polijst en voedt de haarvezel. Vergemakkelijkt de coiffage.

Auto-reticulaire polymeer die zorgt voor een anti-frizz en anti-humiditeit actie. 

Morpho-Kératine®  omhult elke vezel met een luchtige voile, herstelt de gladheid en stevigheid van de haarvezelenveloppe. Soepelheid en glans.

Xylose : een actief ingrediënt bekend voor zjn hitte-beschermende eigenschappen. 

Een uniek ritueel. Kérastase ontwikkelt het gepersonaliseerde 3-stappen schoonheidsritueel: Reinig, verzorg en modelleer, een zorgvuldig uitgekiende methode creëert subliem haar.

Deze eenvoudige stappen vormen een doelgerichte, in-salon behandeling. Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengt met een thuisverzorgingsprogramma.

Naar boven