Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

DISCIPLINE

Fondant Fluidealiste

Controle-in-beweging. Soepelheid - Glans - Anti-frizz.

find your nearest salon

Voordelen

VOORDELEN

Deze ultra-perfectionerende formule bespeelt een toonladder van rijke, vloeiende noten met een uitzonderlijke expertise. Voor een onmiddellijke transformatie. Eenmaal uitgespoeld en gedroogd is het haar sterker, bevrijd en soepel.

Toepassing

TOEPASSING

Aanbrengen op gewassen, handdoekdroge haarlengten. 1 tot 2 minuten laten inwerken. Zorgvuldig uitspoelen.

haarverzorgende Technologie

TECHNOLOGIE

Oppervlakte egaliserende polymeren omhullen het haar met een beschermende laag, verzachtende lipide ingrediënten zorgen voor soepelheid, voeding en kracht.

Een uniek ritueel. Kérastase ontwikkelt het gepersonaliseerde 3-stappen schoonheidsritueel: Reinig, verzorg en modelleer, een zorgvuldig uitgekiende methode creëert subliem haar.

Deze eenvoudige stappen vormen een doelgerichte, in-salon behandeling. Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengt met een thuisverzorgingsprogramma.

Naar boven