Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

DISCIPLINE

Bain Fluidealiste Sans-Sulfates

Controle-in-beweging shampoo. Soepelheid - Glans - Anti-frizz.

find your nearest salon

Voordelen

VOORDELEN

Voor de eerste keer, een sulfaatvrije shampoo met een rijkelijke mousse die de gevoelige haarvezel respecteert. Zijn sulfaatvrije formule, gelijkaardig aan deze ontwikkeld voor kinderen, biedt een opmerkelijke cosmetische touch.

 

Toepassing

TOEPASSING

Over nat haar verdelen, inmasseren, emulgeren en zorgvuldig uitspoelen.

haarverzorgende Technologie

TECHNOLOGIE

Een "hoge-precisie" haarverzorgingsingrediënt en oppervlakte egaliserende polymeren zorgen voor een glanzende en egale finish, van de wortel tot in de punten.

Een uniek ritueel. Kérastase ontwikkelt het gepersonaliseerde 3-stappen schoonheidsritueel: Reinig, verzorg en modelleer, een zorgvuldig uitgekiende methode creëert subliem haar.

Deze eenvoudige stappen vormen een doelgerichte, in-salon behandeling. Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengt met een thuisverzorgingsprogramma.

Naar boven