Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

NIEUW ELIXIR ULTIME PURE GLANS,
WEELDERIG VOLUME

Een must-have gamma voor prachtig haar waarvan de kracht van de oliën aan de basis van de formule liggen.

Meer lezen : hoe kan ik een olie voor het haar gebruiken?

DE ESSENTIE VAN LUXUEUZE OLIëN De geschiedenis van Elixir Ultime

DE ESSENTIE VAN LUXUEUZE OLIëN

EEN ICOON IS GEBOREN DE GESCHIEDENIS VAN EEN LEGENDARISCHE OLIE

In 2010 onthult Kérastase een must-have voor het haar, met kostbare oliën aan de basis van de formule, waarbij een hoge performatie gecombineerd wordt met een ongelooflijk sensoriële ervaring.

DE ESSENTIE VAN LUXUEUZE OLIëN

DE 1ste VOLUMEGEVENDE TWEE-FASEN OLIE VOOR
FIJN HAAR VAN KéRASTASE

L'Oréal Advanced Research onthult de eerste olie voor fijn haar. Aan de basis van deze revolutie ligt een fusie tussen Intra-Cylane TM, een ster molecule van L'Oréal, en kostbare oliën, voor een ultra-lichte twee-fasen formule. Intra-Cylane TM infiltreert in het hart van de vezel om een sterk maar soepel moleculair netwerk te creëren die het haar dik zal maken en meer volume zal geven. De spray verdeelt micro-druppels voor een optimaal volume en een glanzend resultaat zonder het haar te verzwaren.

Ontdek de wereld van Elixir Ultime

De collectie - Elixir Ultime Ontdek het Elixir Ultime programma dat aangepast is aan uw behoefte

Een uniek ritueel. Kérastase creëert een gepersonaliseerd schoonheidsritueel in 3 stappen : reinigen, verzorgen en modelleren met specifieke handelingen die het haar sublimeren. Dit 3 stappen programma is eenvoudig en start met een specifieke behandeling in het salon die u nadien thuis kan opvolgen.

Ontdek het schoonheidsritueel

Naar boven