Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

Chronologiste

Bain Révitalisant

Revitaliserende shampoo met een complete werking op hoofdhuid en haar. Sublimatie, volume en glans. Gerevitaliseerde hoofdhuid.

find your nearest salon

Voordelen

Dankzij zijn krachtige formule rijk aan kostbare actieve ingrediënten, sublimeert de shampoo Bain Revitalisant alle haartypes.
Zijn zuiverende werking reinigt de hoofdhuid en egaliseert de haarvezel.
De Bain Revitalisant voedt het haar intens voor soepel haar met een onvergelijkbaar zacht aanvoelen.

Toepassing

Een kleine hoeveelheid toepassen op nat haar. Inmasseren in de hoofdhuid en haarlengten. Emulgeren en zorvuldig uitspoelen.

haarverzorgende Technologie

De Bain Revitalisant is een technologische verwezenlijking die de meest kostbare actieve ingrediënten in de hoogste concentraties verenigt.
Abyssine : deze kostbare overlevingsmolecule onttrokken aan vulkanische kliffen op de bodem van de Pacifische Oceaan wordt gecombineerd met Gluco-Lipide GL® en met Bisabolol voor intens gevoed haar met een onweerstaanbare zijden touch.
Vitamine F : reinigt intens en herstelt de haarvezel.
Vitamine E : zijn anti-oxidant werking beschermt het haar tegen dagelijkse agressies (vervuiling, UV...).
Ceramides : deze herstellende technologie versterkt het haar voor een betere weerstand.
Camelia, Amla, Argan en Maïs olie: het haar straalt en is intens gevoed.     

Naar boven