Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

COUTURE STYLING Kérastase lanceert een nieuw Styling tijdperk

Kérastase inspireert het haar met nieuw leven en brengt een glamoureuze en vrijgevochten stijl.

COUTURE STYLING Onthul de natuurlijke schoonheid van het haar

COUTURE STYLING

De kunst van perfect haar

Zorg voor de hoofdhuid in combinatie met het voeden, beschermen en versterken van de haarvezel door het gebruik van uitzonderlijke formules, is volgens de stylisten van Kérastase de manier om prachtig haar te creëeren. Voor perfect haar zijn massa, glans en beweging een must: het begint allemaal met high-performance producten, gevolgd door persoonlijke haarstyling.

Dankzij haar expertise slaagde Kérastase erin om het stylingconcept naar een hoger niveau te tillen en zo een nieuw emotioneel, sensueel en deskundig statement te maken. 'Couture Styling' door Kérastase is het verbond tussen langdurige fusional hold en absolute vrijheid van beweging. Voor de eerste keer is styling in perfecte harmonie met het haar, zonder dat de hold wordt aangetast. De Kérastase styling lijn is meer dan een nieuwe styling tool, het is een Style Perfector.

Luigi Murenu

Luigi Murenu Luigi Murenu's artistieke visie

Kérastase koos voor Luigi Murenu omdat hij de onbetwiste meester is van op maat gemaakte haarstijlen die 'sophisticated' dynamiek uitstralen, unieke looks, gecreëerd met precisie.

Luigi ziet styling als een verlengstuk van de vrouw zelf, in plaats van alleen als accessoire. Hij brengt het beste in vrouwen naar boven, overstijgt hun stijl voor beauty die uniek is en nooit gemaakt.

Door het gebruik van Kérastase producten, creëert Luigi een gepersonaliseerde allure.

Zijn werk is gebaseerd op luisteren, dialoog en samenwerking met zijn model.

DE KERASTASE DOORBRAAK

Uitzonderlijke texturen

Uitzonderlijke texturen

Een unieke technologie, lichte texturen en begeerlijke producten smelten samen met de persoonlijke benadering van elke kapper en de creatieve energie van Luigi Murenu. De voorbode van een radicaal andere benadering van styling. Kérastase heeft zijn stempel gedrukt op een serie nieuwe texturen die zelfs in de smaak zullen vallen bij de meest veeleisende vrouwen. Vrouwen die het haar zien als een onderdeel van wie zij zijn.

Aan de basis ligt een nieuwe generatie van gemicroniseerde fixerende polymeren, een microfilm coating met uitstekende cosmetische werking. Het voelt ongeëvenaard aan: langdurige fusional hold en absolute vrijheid van beweging.

De wetenschap van micro-polymeren

De wetenschap van micro-polymeren

Na velen jaren onderzoek heeft La Recherche Avancée L’Oréal vakkennis vergaard over micropolymeren. Een vernieuwende en steeds evoluerende visie die het mogelijk maakte om twee typen micropolymeren te identificeren.

Ze hechten perfect aan het haar en maken het subliem, getexturiseerd en compleet vrij. Kostbare actieve ingrediënten voor haarstijlen met flexibiliteit en een schitterende finish. Een langdurig styling geheugen met absolute vrijheid van beweging.

Naar boven