Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

AURA BOTANICA

SOIN FONDAMENTAL

Een natuurlijke hydraterende verzorging met een 48 uur durende intense voedende werking, vergemakkelijkt het ontwarren, frizz control, nude toch & een gezonde glow.

find your nearest salon

Voordelen

VOORDELEN

1. Frizz control
2. 48 uur durende, intense voedende werking
3. 98% natuurlijke oorsprong
4. Levendig, nude touch & een gezonde glow
5. Geen siliconen, geen sulfaten, geen parabenen

Toepassing

TOEPASSING

Aanbrengen op nat haar na het gebruiken van het bad. Laat deze 5 minuten inwerken voor een optimaal resultaat.

haarverzorgende Technologie

TECHNOLOGIE

Verantwoordelijk gewonnen samoaanse kokosnoot & arganolien.

HET GAMMA - AURA BOTANICA DE PURE KRACHT VAN DE NATUUR, IN EEN VERFIJNDE ERVARING

Het Aura Botanica gamma biedt een antwoord op een groeiende vraag voor verantwoorde luxe. Het biedt effectieve verzorging voor natuurlijk, licht dof haar en laat een gezonde, natuurlijke glow achter. De sublieme sensatie van 'nude' hair wordt geïntroduceerd, zonder laagje en zonder residuen. Prachtig haar met een natuurlijke glow, alsof het herboren is.

WARE NATUURLIJKHEID met formules samengesteld uit ingrediënten met gemiddeld 98% natuurlijke oorsprong. De actieve ingrediënten zijn van verantwoorde afkomst. Alle formules zijn gemiddeld 97% biologisch afbreekbaar.

WARE KWALITEIT, met bewezen werkzame bestanddelen die 48 uur duurzame voeding bieden, 72 uur anti-frizz controle en 4x meer glans.

WARE LUXE in een complete zintuiglijke beleving; innemende texturen en een unieke geur, gehuld in een elegante verpakking. De beleving wordt versterkt door een op-maat-gemaakt in-salon rtiueel en thuis herbeleefd, als momenten van puur welzijn. Het genot is nog mooier gemaakt door de uitstekende kwaliteit van verantwoordelijk gewonnen kokosnoot- en arganoliën.

Ontdek de beauty-routine

Naar boven