Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

3-stappen schoonheidsritueel

Een uniek ritueel. Kérastase ontwikkelt het gepersonaliseerde 3-stappen schoonheidsritueel: Reinig, verzorg en modelleer, een zorgvuldig uitgekiende methode creëert subliem haar.

Deze eenvoudige stappen vormen een doelgerichte, in-salon behandeling. Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengt met een thuisverzorgingsprogramma.

1. Reinig

Vidéo étape 1 : Reinig

De eerste stap in de routine, uitgevoerd met een bad afgestemd op de behoeften van het haar. Zij bevatten elk een smeltende zachte textuur en een subtiele geur. Het product wordt ingemasseerd om de zintuigen te ontwaken.

2. Verzorg

Vidéo étape 2 : Verzorg

Met doelgerichte, producten die een hoge prestatie verrichten doordat zij doordringen tot diep in het haar. De transformatie wordt direct gevoeld zodra de applicatie begint. Het haar hervind zijn kracht en weelderigheid, met langhoudend resultaat.

3. Modelleer

Vidéo étape 3 : Modelleer

De laatste stap in het ritueel, het toepassen van een leave-in product dat zorgt voor een sublieme finish van het haar. Deze stap biedt effectieve bescherming en een schitterende glans terwijl het haar perfect wordt voorbereid voor een blow-dry of styling.

Voorbereiding op uw salon bezoek Bereid het bezoek voor, bepaal welke verzorging past bij u haartype en selecteer de locatie waar een deskundige u zal ontvangen.

Uw persoonlijke diagnose

U kunt een samenvatting maken van de behoeften van uw haar en uw schoonheidswensen. Een perfecte voorbereiding op uw bezoek, waar uw Kérastase advieskapper u verder zal helpen om een verzorgingprogramma en de juiste behandelingen voor u samen te stellen.

Vind uw salon

Vind een salon bij u in de buurt, bekijk onze Kérastase salons en instituten. Hier vind u uw dichtstbijzijnde salon waar u een uniek moment zal beleven in de deskundige handen van uw Kérastase advies kapper.

Salon locator
Naar boven