Door het bezoeken van deze site aanvaardt u het gebruik van Cookies die het mogelijk maken advertenties op maat aan te bieden, bezoek statistieken bij te houden en het delen van informatie op sociale media vergemakkelijken. Voor meer informatie en om de cookies in te stellen, klik hier >

NEW DISCIPLINE

CLEANSING CONDITIONER CURL IDEAL

Shape-in-motion cleasing conditioner for unruly curly hair

find your nearest salon

Voordelen

VOORDELEN

Reinigt en behandelt in alle zachtheid terwijl het de natuurlijke vorm van de krullen versterkt.                           Milde reiniging - Zonder siliconen - Zonder sulfaten

Toepassing

TOEPASSING

4 tot 6 pompjes aanbrengen op vochtig haar. Gelijkmatig verdelen van de hoofdhuid tot aan de punten. 2-3 minuten laten inwerken. Emulsioneren. Grondig uitspoelen.

haarverzorgende Technologie

TECHNOLOGIE

Pro-Kératine + Elastine : versterkt de draaipunten, verbetert de elasticiteit van de haarvezel en verzacht het haaroppervlak.

Low-poo technologie: Cationische en Amphoterische moleculen verwijderen onzuiverheden in alle zachtheid.

Verzorgende ingrediënten: Lipidische bestanddelen verzachten en voeden de haarvezel.

Een uniek ritueel. Kérastase ontwikkelt het gepersonaliseerde 3-stappen schoonheidsritueel: Reinig, verzorg en modelleer, een zorgvuldig uitgekiende methode creëert subliem haar.

Deze eenvoudige stappen vormen een doelgerichte, in-salon behandeling. Het weldadige effect van de salonbehandeling kan worden verlengt met een thuisverzorgingsprogramma.

Naar boven